Ana sayfa Dizi Haberleri Yapımcı Fatih Aksoy, Yasak Elma dizisinin üzerine titriyor!

Yapımcı Fatih Aksoy, Yasak Elma dizisinin üzerine titriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biran Damla Yılmaz, son dönemin hızlı bir kariyer yükselişi yaşayan kadın oyuncuları arasında bulunuyor. Geçen sezon final yapan Baraj dizisi ile etkili bir çıkış yapan oyuncu, sonrasında ise Yasak Elma dizisine büyük renk kattı.

Canlandırdığı Kumru karakteri ile hikayenin merkezine yerleşen Biran Damla Yılmaz, başarılı performansı ile de hayranlarını memnun ediyor. Oyuncu, Medyapım’ın sahibi Faruk Aksoy ile bir araya geldi. Bu durum da yeni bir proje olabileceği hissiyatını verdi.

Biran Damla Yılmaz, “Şu andaki projemizle ilgili konuştuk” diyerek Yasak Elma dizisine gönderme yaptı. Bu da gösteriyor ki yapımcı Fatih Aksoy, Yasak Elma dizisinin üzerine titriyor ve oyuncularla görüşmeler yaparak da bunu kanıtlıyor…

Fatih Aksoy’un dizinin altıncı sezonda da yayınlanmasını hedeflediği ve kendi yapımcılık kariyerinde zirveye çıkmak için de 200 bölüme kadar diziyi devam ettirmek istediği konuşuluyor.

İş hakkında konuştuklarını anlatan Biran Damla Yılmaz, “Yasak Elma çok güzel gidiyor, reytinglerimiz de gayet iyi, setimiz de eğlenceli, hikayemiz de güzel. Gayet tadında gidiyor her şey” ifadesini kullandı.

Sette koronavirüs için tedbir alındığını belirten oyuncu, sürekli testlerin yapıldığını anlattı. Yılmaz, her aradan sonra testlerin tekrarlandığını ve herhangi bir sorun yaşayan birisi olursa hemen hastaneye götürüldüğünü söyledi.

“Oyuncu olduğumuz için temas halinde oluyoruz” diyen Biran Damla Yılmaz, koronavirüsü yeni atlattığını da belirtti.

Yapımcı Fatih Aksoy’un hem oyuncularla birebir işi konuşması hem de sette alınan tedbirler, Yasak Elma dizisine Medyapım’ın ne kadar önem verdiğini de anlatıyor.