Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin, sosyal medyayı kazanç kapısı yaptı!

Bahar Şahin, sosyal medyayı kazanç kapısı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, son dönemin hızlı çıkış yapan kadın oyuncularından birisi oldu… 2020 yılının Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul isimli dizideki Ceren karakteri ile geniş bir kitlenin dikkatini çeken oyuncu, O Hayat Benim isimli unutulmaz dram dizisindeki Müge karakteri ile ilk set deneyimini yaşamıştı.

Bahar Şahin, en son Gain’de yayınlanacak olan Duran isimli dizide Aslı karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Sosyal medyayı da etkin şekilde kullanan oyuncu bazen sempatik, bazen ise seksi paylaşımları ile dikkatleri çekiyor.

Instagram’da 1.7 milyon takipçisi olan oyuncu, bazı paylaşımlarından para da kazandığını ilk kez söyledi. Oyuncu, “Oradan baya ekmek yiyorum” diyerek, pandemi döneminde sosyal medyadan para kazandığını anlattı.

Bahar Şahin, sosyal medyayı kazanç kapısı yaptı! 8

Gain platformunda yayınlanan Dayı Şov programına Duran dizisindeki partneri Oktay Çubuk ile birlikte katılan Bahar Şahin, dizideki Aslı karakteri için de şunları söyledi:

“Öncelikle macera dolu, aşk dolu bir gençlik işi. Hayatı boyunca doğru yolu bulamamış, oradan oraya savrulmuş bir kızın en sonunda büyüdüğü bir hikaye. Gerçek aşkı da kurtulmaya çalıştığı yolda buluyor.”

Aslı karakterini çok seven ve bugüne kadar yaptığı hiçbir işi bu kadar sabırsızlıkla merak etmediğini belirten Bahar Şahin, dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda yapımcıları da sıkıştırdığını söyledi. Oyuncu “Artık çıkması için inanılmaz sabırsızlanıyorum” dedi.

Bahar Şahin, sosyal medyayı kazanç kapısı yaptı! 9

Duran dizisinin ilk bölümünü 11 Ocak’ta Gain platformunda izleyebilirsiniz.