Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisi setinden izleyicilere bir mesaj var!

Kanunsuz Topraklar dizisi setinden izleyicilere bir mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin kamera arkasında yeni görüntüler geldi. Bir süredir dizinin setinde çalışma yoktu. Koronavirüs sorunlarının yaşandığı dizinin setinde ekip yeniden çalışmalara başladı.

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı dizide Doğaç Yıldız, Başak Parlak ve Hazar Motan koronavirüse yakalandığı için çekimlere bir süre ara verildi. Ancak sorunlar bitti ve sette yeni görüntüler sosyal medyaya düşmeye başladı…

Kamera arkası görüntüleri de yayınlanan dizide ekibin yoğun çalışması ve sette yaşanan eğlenceli anlar görüntülere yansıdı. Dizi ekibi büyük bir heyecan ve dikatle işlerini yapmayı sürdürüyor. Fox TV’den bu görüntülerin paylaşılması, dizi setinde her şeyin normala döndüğünü anlatması bakımından da önemli bir mesaj oldu.

Dizinin iki haftadır yayınlanmaması da izleyicileri bir hayli üzdü. Şimdiye kadar 12 bölümü yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi reytinglerde ortalamanın üzerinde ilerlese bile yine de daha iyi sonuçlar bekleniyor.

1939 yılının Türkiye’sine izleyicileri götüren ve madencilerin yaşadığı sorunları, aşkın da içinde olduğu etkili bir hikaye ile anlatan Kanunsuz Topraklar’ın 13. yeni bölümünün 19 Ocak Çarşamba akşamı ekranda olması bekleniyor.