Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat’i bu duruma düşüren Kanal D’nin Aşk-ı Memnu sevdası!

Beren Saat’i bu duruma düşüren Kanal D’nin Aşk-ı Memnu sevdası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyiciler hemen her yıl Aşk-ı Memnu dizisini bir şekilde buluyor… Kanal yönetimi dizinin tekrarını o kadar çok yayınladı ki, bugüne kadar kaç kez tekrarı verildiğini bile saymak mümkün değil…

Kanal D’nin ısrarlı şekilde Aşk-ı Memnu dizisinden reyting elde etme çabası aslında izleyicilerin her seferinde yapımı bir kez daha seyrettiği gerçeğine dayanıyor. Dizide yer alan bazı oyuncuların bile tekrar bölümleri izlediğini söylediklerini biliyoruz.

Aşk-ı Memnu dizisinin her tekrarında final sahnesine gösterilen ilgi de sosyal medyada gündemin ilk sırasına çıkarak kendini belli ediyor. Kanal D yönetimi de izleyicinin diziye olan tutkusunu kullanarak, sık sık tekrarlarını yayınlıyor.

Beren Saat'i bu duruma düşüren Kanal D'nin Aşk-ı Memnu sevdası! 8

Bu durumdan en çok rahatsız olan kişinin ise Beren Saat olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü oyuncunun adı Bihter Ziyagil olarak kaldı… Aşk-ı Memnu dizisinin ilk yayınlandığı 2008 ve final yaptığı 2010 yıllarında oyuncunun bu isimle anılması normaldi… Ancak dizinin bitmesinden 10 yıl sonra Beren Saat’ten isyan geldi…

Katıldığı programda sürekli kendisine Bihter Ziyagil olarak seslenilmesinden rahatsız olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, bu durumdan kurtulmak için çok çaba harcadığını ifade etti.

Beren Saat üzerine yapışan bu rolden o kadar rahatsız ki, “Ben Bihter Ziyagil değilim” demek zorunda bile kaldı… Peki oyuncunun bu karakter ile sürekli anılmasının altında yatan en dikkat çeken neden ne?

Beren Saat'i bu duruma düşüren Kanal D'nin Aşk-ı Memnu sevdası! 9

Kanal D’nin her yıl Aşk-ı Memnu dizisini bir şekilde tekrar yayınlaması sizce bunda etkili olabilir mi? Aslında dizinin tekrarları yayınlanmasa Bihter Ziyagil’i birçok kişi unutacaktır. Çünkü dizi dünyamız çok fazla ürün ortaya koyuyor ve her yeni proje de yeni karakterleri öne çıkartıyor. Yıllar öncesinin bir karakterini sürekli hatırlamak da gerçekçi olmuyor.

Ancak Kanal D her yıl Aşk-ı Memnu’yu yayınlamaya devam ederse, Bihter Ziyagil unutulmayacak ve Beren Saat’in şikayetleri de hiç bitmeyecek gibi görünüyor.