Ana sayfa Sosyal Medya Yapımcılığa soyunan Tolgahan Sayışman’ın gönlünün prensesi kim?

Yapımcılığa soyunan Tolgahan Sayışman’ın gönlünün prensesi kim?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, en son ekranlara Show TV’de yayınlanan ‘Şeref Sözü’ isimli diziyle gelmişti. Dizinin düşük reytinglerinden dolayı 4. bölümde yayından kaldırılmasından sonra oyuncu televizyon dizilerine ara verdi.

Sonrasında ticarete atılan ve Han Medya ve Yapım isimli bir de şirket kuran Sayışman, kariyerinde bir ilke imza atarak ekran arkasında yer almaya karar verdi. Tolgahan Sayışman’ın kurduğu yapım firması, ilk dizisi ‘Sınır’ın çekimlerine başladı.  Dizi için yoğun bir hazırlık yapıldı. Sayışman proje sırasında yönetmen ve senaristin işine karışmayarak da ekibine rahat bir ortam sağladı.Balıkesir’de çekimlerine başlanan dijital uyarlama dizi Sınır’ın, 2 sezon sürmesi planlanıyor.

Yapımcılığa soyunan Tolgahan Sayışman’ın gönlünün prensesi kim? 9
İş hayatında heyecanlı günler geçiren Tolgahan Sayışman, özel yaşamında ise bambaşka bir heyecan yaşıyor. 2017’de Los Angeles’ta Almeda Abazi ile evlenen yakışıklı oyuncu, 2019 yılında oğlu Efehan’ın dünyaya gelmesi ile ilk kez baba olmuştu. Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 8 Haziran’da kızları Alina’nın dünyaya gelmesi ile birlikte ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor. 40 günlük olan bebekleriyle fotoğraf paylaşan Tolgahan Sayışman kızının yüzünü instagramdaki takipçilerine ilk kez gösterdi. Sayışman fotoğrafın altına; ‘Sizi gönlümüzün prensesi Alina ile tanıştıralım. Kendisi bugün 40 günlük oldu’ yazdı.

Yapımcılığa soyunan Tolgahan Sayışman’ın gönlünün prensesi kim? 10
Öte yandan geçtiğimiz günlerde eşi Almeda Abazi’nin kız kardeşi İlda Abazi’nin Çırağan Sarayı’nda ki düğününe katılan Tolgahan Sayışman’ın, kayınvalidesi ile verdiği poz sosyal medyada gündem oldu. Güzelliği ile dikkat çeken anne Abazi’ye, ‘Süper kayınvalide!’ şeklinde övgü dolu yorumlar yapıldı.

Yapımcılığa soyunan Tolgahan Sayışman’ın gönlünün prensesi kim? 11