Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar, boşanmanın stresini nasıl attı?

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar, boşanmanın stresini nasıl attı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Aparmanı dizisinde canlandırdığı ‘Gülben’ karakteri ile göz dolduran ve başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Merve Dizdar özel hayatında sıkıntılı zamanlar geçirdi.
2018 yılında kendisi gibi oyuncu Gürhan Altundaşar ile evlenen oyuncu, evliliğini geçtiğimiz haziran ayında noktaladı.

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar, boşanmanın stresini nasıl attı? 7
Anlaşarak boşanma kararı alan çift magazin basınının parmakla gösterdiği çiftler arasındaydı ve boşanmaları camiada şok etkisi yarattı. Çiftin ayrılmasıyla birlikte aldatma iddiaları da gündeme geldi ancak Dizdar yaptığı açıklamada, “Gürhan’la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler. Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum” ifadelerini kullanarak iddiaları net bir dille yalanladı.

Merve Dizdar’ın instagram videosu;

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Merve Dizdar (@mervedizdar)’in paylaştığı bir gönderi


Merve Dizdar’ın instagram paylaşımlarında, tatilde arkadaşlarıyla birlikte özel hayatında yaşadıklarının stresini attığı görülüyor. Babakale’deki tatilinden bir videosunu takipçileri ile paylaşan Dizdarın, videoda arkadaşıyla iskeleden denize atlamak üzere olduğu görüntüler yer alıyor.