Ana sayfa Sosyal Medya Yapma Bayan! Burak Deniz ile Didem Soydan’ı gören Maraşlı’ya atıf yaptı

Yapma Bayan! Burak Deniz ile Didem Soydan’ı gören Maraşlı’ya atıf yaptı

tarafından ker_def

Yaşıyorsunuz bu hayatı Burak Deniz – Didem Soydan! Televizyon ekranında atv’nin sevilen dizilerinden birisi de Burak Deniz’in Alina Boz ile birlikte başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisi… Yeni hikayede yeni bir rolle izleyici karşısına çıkan Deniz, müthiş performansı ile de hayranlarını mest ediyor.

Ünlü oyuncunun Bizim Hikaye gibi güçlü bir işten sonra yine Maraşlı gibi etkileyici bir dizi ile kariyerine devam etmesi önemli bir adım olarak görülüyor. Hayranlar da ünlü oyuncunun performansından memnun… Sosyal medyada ise Burak Deniz’in aşkı Didem Soydan ile görüntüleri konuşuluyor.

İkilinin at bindiği anların fotoğrafları sosyal medyada çok konuşuldu. “Bu hayatı siz yaşıyorsunuz” diye yorum bırakan takipçiler, ikilinin pozlarına binlerce beğeni bıraktı.

Yapma Bayan! Burak Deniz ile Didem Soydan'ı gören Maraşlı'ya atıf yaptı 7

Fotoğrafları instagram hesabından yayınlayan Burak Deniz’in karizmasına yönelik de birçok mesaj bırakıldı. Bazı dizi hayranları ise “Biz de partner fotosu bekliyorduk” diyerek Alina Boz ile setten pozlar yayınlamasını istediklerini belirten ifadeler kullandı.

Bazı dizi hayranları ise “Yapma bayan” diyerek Maraşlı karakterine gönderme yapmayı ihmal etmedi.