Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim dizisinde reyting öpüşmeleri başladı!

Seni Çok Bekledim dizisinde reyting öpüşmeleri başladı!

tarafından ker_def

Birçok yapımcı ve senarist için düşmekte olan bir diziyi kurtarmanın bir kaç tane formülü vardır. Bunlardan birisi hemen yeni bir aşk yaratmak ya da var olan aşkı köpürtmek veya hikayeye yeni karakterler ekleyerek yönünü değiştirmek gibi adımlar olarak sıralanabilir.

Seni Çok Bekledim dizisi de büyük umutlarla Star TV ekranında başladı. Cuma akşamları yayınlanan dizinin reytingleri ne yazık ki beklentilerin çok altında kaldı. Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolündeki dizinin Cuma akşamları reyting rekabetini değiştirmesi beklenirken, ortanın altında gelen oranlar ile dizi herkesi fazlasıyla şaşırttı.

Seni Çok Bekledim dizisinde Kadir ile Ayliz arasında bu hafta müthiş romantik görüntüler izleyeceksiniz. Senaristler ilgiyi artırmak için adım atmış gibi görünüyor. Aşk köpürtülecek ve öpüşmeler peş peşe gelecek. Bunun izleri de setten gelen görüntülerden anlaşılıyor.

Seni Çok Bekledim dizisinde reyting öpüşmeleri başladı! 9

İşte Seni Çok Bekledim dizisinin 12 mart Cuma 7. bölümünde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar…

Selo, tutuklanınca Kadir, onun oğlu Umut’a sahip çıkar. Bir yandan Ayliz ile birlikte Umut’un yaşadığı travmayı atlatması için çabalarken, bir yandan da aile olmanın provasını yaparlar.

Kadir, Ayliz’e büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Ayliz, bomboş bir evde karşına çıkacaklardan habersiz, kendini büyük bir kararın arifesinde bulur.

Seni Çok Bekledim dizisinde reyting öpüşmeleri başladı! 10

Cemal, Erol’un vereceği ifadeyle Selo’nun içeriden çıkamayacağına emindir. Oysa Erol’un aklında bambaşka bir plan vardır. İsmet, Cemal’in talimatıyla, onun için gizli araştırmalar yaparken, aradığının bizzat kendi evinde gizli olduğunu öğrenir. Karısı Songül ise kızının sakladığı gerçeklerle yüz yüze gelecektir.

Seni Çok Bekledim dizisinde reyting öpüşmeleri başladı! 11

Depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesi…

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’ 7. bölümüyle 12 Mart Cuma saat 20.00’de Star’da…

Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli’nin yaptığı dizinin senaryosunu Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu yazıyor. Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar ve Hande Oktan rol alıyor.

Seni Çok Bekledim; Kadir (Özcan Deniz) ve Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) tutku dolu aşkını ekrana getiriyor…