Ana sayfa Sosyal Medya Yapma bunu bize senarist! Benim Adım Melek hayranlarının yüreği ağzına geldi!

Yapma bunu bize senarist! Benim Adım Melek hayranlarının yüreği ağzına geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin şimdiye kadar 46 bölümü yayınlandı. Çarşamba akşamlarının sevilen yapımlarından olan dizide Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik başrollerde bulunuyor. Dram ağırlıklı yapımda Melek karakterinin başına gelen kalmadı.

Kanser hastalığı ile büyük bir savaş vermekte olan Melek’in Halil ile çıktığı evlilik yolculuğunda babasından aldığı onay sonrasında mutluluğu yüzüne yansımıştı. Benim Adım Melek dizisinin 47. bölüm fragmanlarına yansıyan bu durum, yeni bölümün umut dolu olacağına işaret ediyordu.

Ancak senaristler yine yaptı yapacaklarını… Melek ile Halil’in mutlu bir gün geçirmesini bile istemeyen bir senaryo grubu var ve yine hüzün izleyicilerin üzerine çökecek. Melek ile Halil, babalarından evlilik için onay alacak ama Melek mutluluğunu doya doya yaşayamadan bir anda yere kapaklanacak.

Benim Adım Melek dizisinin 47.bölümünden 2. fragman yayınlandı. İzleyiciler Melek’in durumuna çok üzüldü. Melek’in durumu hiç iyi değil. Bütün umutlar tükendi. Yapılacak bir şey yok. Melek’i kurtaracak tek bir şey var o da ilik nakli… Ancak çaresizlik yüzlere yansıdı.

TRT1 dizisinde yine yürek yakan anlara şahit olacaksınız. Alpay da hastaneye geliyor ve Melek’in durumunu soruyor. Kanserin en kötü evresinde olduğunu öğrenen Alpay’ın ne yapacağı merak konusu…

Dizinin takipçilerine göre Alpay’ın Melek’in hastalığına çare olabileceğini düşünen birçok kişi de var. Sosyal medyada, “Melek’in çaresi Alpay’da” diye yazanlar sanki gelecek bölümleri hissetmiş gibi…

Melek hastanede ve ilik nakli olmaz ise ölecek. Benim Adım Melek dizisinde hüzünlü bir bölüm sizleri bekliyor. Ancak unutmamak lazım, Türk dizilerinde başroller ölmez, ölürse zaten dizi biter. Benim Adım Melek bitmeyeceğine göre Melek de yaşayacaktır.

İşte Benim Adım Melek dizisinin 6 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 47. bölümünden 2. fragman: