Ana sayfa Dizi Haberleri Görkem Sevindik’in başrolünde oynadığı Kırmızı Kamyon dizisinden sevindiren gelişme

Görkem Sevindik’in başrolünde oynadığı Kırmızı Kamyon dizisinden sevindiren gelişme

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ocak ayında yeni dizilerin yayına girmesiyle birlikte ekranda başka bir heyecanda yaşanıyor. Bazı dizilerin ise hazırlıkları sürüyor ve kısa süre sonra ekranda olacaklar. Bir süredir gündeme gelen Show TV’nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmakta. Görkem Sevindik’i başrolünde yer alacağı dizi, yakında ekrana gelecek.

Sevindik, Söz dizisinde oynadığı Keşanlı karakterinin ardından büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Daha sonra Show TV’de geçtiğimiz sezon Ramo dizisinde oynadı.

Boz karakteri ile çok sevilen Görkem Sevindik’in yeni sezonda Ramo’dan ayrılması ise çok şaşırtmıştı. Oyuncunun daha sonra Kırmızı Kamyon isimli, itfaiyecileri anlatan bir dizide rol alacağı öğrenilmişti.

Uzun süredir hazırlıkları süren dizinin çekimlerinin başladığını Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı. Yönetmenliğini Osman Kaya’nın yaptığı dizinin ilk çekim gününden bir fotoğraf, dizinin yola çıktığının da habercisi oldu. Osman Kaya’nın paylaşımı aşağıda…

Görkem Sevindik'in başrolünde oynadığı Kırmızı Kamyon dizisinden sevindiren gelişme 7

2021 yılında yayında olacağı daha önce öğrenilmişti ama merak konusu oldu. Dizinin başrolünde Görkem Sevindik ile birlikte Ushan Çakır da yer alıyor. Ayrıca Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Ogün Kaptanoğlu ve Timur Ölkebaş, Sümeyye Aydoğan da diğer oyuncular arasında.

Türkiye’de ilk kez itfaiyecilerin hayatlarını konu alan bir dizi çekiliyor. Yapımcılığını 10. Ev Yapım’ın üstlendiği ve senaryosunu Meriç Demiray ile Ezgi Özcan’ın yazdığı dizi, dram ve aksiyon türünde bir dizi olacak.