Ana sayfa Dizi Fragmanları Yapmayın artık, Aşk Mantık İntikam’da aynı numara tutmaz!

Yapmayın artık, Aşk Mantık İntikam’da aynı numara tutmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Cuma akşamları yayınlanan Fox TV’nin sevilen dizilerinden Aşk Mantık İntikam, yine heyecanlı bir bölümle hayranların karşısına çıkacak. İlhan Şen ile Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizinin ekibi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz başından bu yana devam eden ve çok iyi bir çıkış yakalayan Aşk Mantık İntikam, romantik bir dizi olarak öne çıktı belki ama sonrasında dram yapımına dönüştürüldü. Senaristlerin usta manevrası ile Eylül ayından bu yana dram konularının öne çıkartıldığı dizinin reytingleri de ortalamanın üzerinde gerçekleşiyor.

Aşk Mantık İntikam’da gerilim hiç bitmiyor ve bu akıcı hikaye sayesinde de izleyiciler sadık bir şekilde diziyi takip ediyor. Ancak son dönemde rahatsızlık veren bir konu var ki, artık senaristlerin ısrarlarından vazgeçmesi şart.

Melise Döngel’in başarıyla canlandırdığı Çağla karakteri hem hikayede Esra’nın önüne geçti hem de her entrikası tutuyor. Bu durum dizi hayranlarını çok rahatsız ediyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Bir hevesle diziyi beklersin ama yine Çağla kazanır” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Yapmayın artık, Aşk Mantık İntikam'da aynı numara tutmaz! 7

Aşk Mantık İntikam dizisini bekleyenler artık hikayenin Çağla’nın kazandığı ve Esra’nın geriye düştüğü sahnelerle ilerlemesini istemiyor. Senaristlere Esra ile Ozan bağını güçlendirme tavsiyesi yapan dizi hayranları, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda gerilim yaratmak adına Çağla’nın çok fazla öne çıkartıldığı eleştirisini yapıyor.

Artık bu durumun bu şekilde devam etmemesi gerektiğini belirten dizi hayranları, 23. bölümde Çağla’nın babalık testi konusunda yine bir entrikaya başvurması ve Ozan ile Esra ayrılığına neden olması gibi bir gelişmeden korkuyor.

Dizide izleyiciler tam Çağla’dan kurtulacaklarını düşündükleri sırada bu türde bir gelişme karakteri yine öne çıkartacaktır ve sosyal medyada eleştiriler sürmeye devam edecektir.

İşte 26 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam dizisinin 23. bölümünden ilk fragman: