Ana sayfa Sosyal Medya Sarp Apak hem Avrupa Yakası hem Kavak Yelleri’nde yaşadığı sorunu yıllar sonra itiraf etti!

Sarp Apak hem Avrupa Yakası hem Kavak Yelleri’nde yaşadığı sorunu yıllar sonra itiraf etti!

tarafından ker_def

Sevilen oyuncular Meriç Aral ve Efe Tunçer’in youtube sohbet programının konuğu Sarp Apak oldu… Star TV ekranında 3 Aralık Cuma günü başlayacak olan Kaderimin Oyunu isimli dizide Sarp Apak, Akın Akınözü ve Öykü Karayel ile birlikte başrolde yer alıyor.

Oyuncu, youtube sohbet programlarına çok sık katılması ile ilgili yapılan esprilerin artık bir suçlamaya dönüştüğünü düşünüyor. Melikşah Altuntaş’ın esprili bir şekilde Sarp Apak’ı her yere çıktığı için eleştirmesi üzerine oyuncu açıklama yaptı.

Sarp Apak, Melikşah Altuntaş’ı kastederek yaptığı açıklamada esprili bir ifade ile şunları söyledi: “Bu bir suçlama boyutuna vardı. İlk başta şakayla başlayan bir süreçti. Yazın aynı eleştirileri yüzüme karşı da yapıyordu, neden her yerdesin diye. Ben de kendisine şunu söylemek isterim; kendisi zamanında yayın yaptığında haftanın yedi günü canlı yayın yapıyorsa beşine beni alıyordu. Bir şekilde ben yayınlara alınıyorum. Bir şekilde yani hiçbir işe yaramayan özel bir gücüm var. Bakın siz bile… Şu an kim var?”

Sarp Apak’ın dizilerle ilgili ilginç bir durumu da bu programda ortaya çıktı. Oyuncu, “Dizilerde hep en sevilen karakterlerin yerine giriyorum” diye konuştu.

Sarp Apak, sosyal medyada canlandırdığı karakterler nedeniyle çok eleştirildiğini hatırlattı ve şunları söyledi: “Ben sosyal medyada çok dayak yedim. Bana neler söylendi… Mesela bir diziye giriyorum hep en sevilen karakterin yerine giriyorum. Üç ay filan sosyal medyada dayak yiyorum. Avrupa Yakası’nda Şesu’nun, Kavak Yelleri’nde Efe’nin yerine girdim. En sevilen karakterler hep.”

Sarp Apak bu sözleri ile canlandırdığı rollerdeki bu tesadüfi durum hakkında eğlenceli bir açıklamada bulunmuş oldu.