Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı dizisi 23 Ekim 40. bölüm reyting analizi!

Yargı dizisi 23 Ekim 40. bölüm reyting analizi!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar gününün galibi oldu. Reytinglerde tüm kategorilerde 1’inci olan dizinin hikayesinde yeni bir sayfa açılıyor.

Yargı dizisi Pazar akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. TRT1 ekranlarında üçüncü sezona çok iyi başlayan Teşkilat dizisinin gerisinde kalarak dikkat çeken Yargı, bu hafta büyük bir atak gerçekleştirdi.

Kanal D’nin iddialı dizisi hikayesinin de gücüyle tüm izleyici gruplarında en iyi reytingleri alarak birincilik kürsüsüne çıktı. Yargı dizisi bu başarıyı reytinglerde 40. bölümde sıçrama yaparak sağladı.

Tüm izleyici gruplarında çok iyi oranlar elde eden dizi, geçen yılki etkili dönemine geri dönmekte olduğunun sinyallerini de verdi. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde de çok önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yargı ekrana gelen 40’ıncı bölümüyle yine seyirciyi şaşırtmaya devam etti. Bir tarafta ölümün kıyısında bekleyen Ceylin ve kaçırılanlar, diğer tarafta ise onları bulup kurtarmaya çalışan Ilgaz, Pars ve Eren gece boyu seyirciyi ekran başına kilitledi. Yargı, sosyal medyada da bölüm boyunca seyircinin yaptığı tahminler ve yorumlarla zirvedeki yerini aldı.