Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı ile herkesin aklını başından alan Açelya Devrim Yılhan yeni diziye başlıyor!

Masumlar Apartmanı ile herkesin aklını başından alan Açelya Devrim Yılhan yeni diziye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren ve TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olarak akıllara yerleşen Masumlar Apartmanı final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Arkasında birçok iz bırakan ve geniş bir hayran kitlesinin de hafızalarına yerleşen bir proje olması noktasında Masumlar Apartmanı büyük başarı kazandı.

Dizinin hikayesinde yer alan ve izleyenleri psikolojik olarak fazlasıyla geren isimlerden birisi de Açelya Devrim Yılhan olmuştu. 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, hikayede Safiye, Gülben, Han, Umut ve Neriman karakterlerinin annesi olan Hasibe, izleyicileri derinden etkileyen birisiydi.

Safiye’nin annesini Hasibe’yi örnek alması ve garip tavırlarının altında yatan en önemli sebep olması noktasında Açelya Devrim Yılhan’ın performansı da çok konuşuldu. Flashback sahneler ve halüsinasyonlar ile ekrana gelen oyuncu, o kadar etkileyici oldu ki, birçok kişi tarafından tanınması bu proje ile gerçekleşti.

Masumlar Apartmanı ile herkesin aklını başından alan Açelya Devrim Yılhan yeni diziye başlıyor! 7

Felç nedeniyle ölen ancak ölümünden sonra Safiye’nin rüyalarına giren ve halüsilasyonlar görmesine neden olan Hasibe karakterindeki başarısı oyuncuyu da yeni projelere taşımaya devam ediyor.

Yeni sezonda izleyicilerle buluşması beklenen Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizide Açelya Devrim Yılhan, başrolde yer alan oyuncular arasında bulunuyor.

NTC Medya tarafından ön hazırlıkları yapılan dizi için etkileyici bir oyuncu kadrosu ile anlaşma yapıldı.

Yeni dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor: Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar ve Hale Soygazi.

Küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca’nın mafya, polis ve “aşk” üçgeni ile sınanmasını konu alan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Açelya Devrim Yılhan, yen yeni bir rol ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosu ise Bekir Baran Sıtkı’ya ait. Müziklerini Ender Gündüz’lünün yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise sektörün en deneyimli isimlerinden Cemal Şan oturuyor.