Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi çok ünlü bir kadın oyuncuyu yıllar sonra televizyon ekranına dönmeye ikna etti!

Yargı dizisi çok ünlü bir kadın oyuncuyu yıllar sonra televizyon ekranına dönmeye ikna etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ikilisinin çok başarılı performans sergilediği Yargı dizisi, bu sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinin başında geliyor. Muhteşem hikayesi ile izleyenleri kendisine bağlayan dizi, reytinglerde de çok iyi sonuçlarla birincilikler elde etmeye devam ediyor.

Dizinin hikayesini güçlendirmek adına da senaristler önemli bir karar aldı. Şükran Ovalı’nın Yargı dizisine katıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, konuk olduğu bazı diziler ve dijital yapımlar dışında uzun süredir televizyon ekranından uzakta duruyordu.

Derya karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan ünlü oyuncunun hikayeye olan etkisi şimdiden merak konusu oldu. Hikayenin seyrini değiştirecek bir karakter olmasının yanı sıra, Şükran Ovalı’nın 4 yıl aradan sonra televizyondaki bir dizi projesinde uzun süre yer almayı kabul etmesi de Yargı dizisi adına güzel bir gelişme oldu.

Yargı dizisi çok ünlü bir kadın oyuncuyu yıllar sonra televizyon ekranına dönmeye ikna etti! 7

En son 2018 yılında Vatanım Sensin ve Ufak Tefek Cinayetler dizileri ile televizyon ekranında yer alan Şükran Ovalı, uzun süredir hayranlarından uzakta kaldı. Son dönemde Menajerimi Ara dizisine konuk olan oyuncu, ayrıca Şeref Bey isimli dijital dizi projesinde de 10 bölümlük bir performans dışında başka bir projede bulunmadı.

Şükran Ovalı’nın hayranları, oyuncunun Yargı gibi çok etkili bir diziden gelen teklifi kabul etmesinden memnun. Oyuncunun hikayesi ile herkesi etkileyen Kanal D’nin yeni sezondaki en iddialı yapımıyla ekrana dönme tercihini, dizinin kalitesine bağlıyor.