Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi en iyi başlangıç yapan dizi olabilir!

Yargı dizisi en iyi başlangıç yapan dizi olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yeni bir dizi başladı. Yargı isimli dizinin ilk bölümü Pazar akşamı izleyenleri bir hayli etkiledi. Sema Ergenekon’un iki yıllık çabasının ürünü olan hikaye dram dolu bir hukuk hikayesi olarak öne çıkıyor…

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yargı dizisinde başrol uyumu çok beğenildi… Aşk 101 dizisinde de partner olan iki ünlü isim yine çok başarılı bir dizi çifti oldu…

“Nefesimi tutarak izledim” diye yorum bırakan birçok izleyici, Yargı dizisini çok beğendiklerini ifade eden yorumlar yaptı. Sosyal medyada yer alan bu yorumlarda, dizinin çok beğenildiğini görebilirsiniz. Kimi izleyiciler bu sezonun en iyi başlangıç yapan dizisi olarak da Yargı’yı görüyor.

İlk bölümün bu kadar etkileyici olması Yargı dizisinin Pazar rekabetinde çok konuşulmasını sağlayacaktır. Başrol çiftinin enerjisi ve güçlü uyumu da dizinin başarısında önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

Dizinin ikinci bölümü de heyecanla bekleniyor. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Ceylin öğrendiği gerçek karşısında derinden sarsılıyor!

Ilgaz, Çınar’ı savunması için Ceylin’i seçmiştir. Ancak öldürülen kişinin kimliği öğrenilince Ceylin hayatının şokunu yaşar. Şimdi Ceylin bir zor bir karar vermek zorundadır.

Yargı yeni bölümüyle 26 Eylül Pazar 20.00’da Kanal D’de izleyicilerin karşısına çıkacak.