Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu’na Savcı Ilgaz karakteri çok yakıştırıldı!

Kaan Urgancıoğlu’na Savcı Ilgaz karakteri çok yakıştırıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yeni başlayan Yargı dizisinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu uyumu sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan birisi oldu. Pazar rekabetine katılan dizide avukat Ceylin ile savcı Ilgaz karakterlerinin hikayesi izleyicileri de etkiledi. İlk bölümüyle çok iyi giriş yapan dizi, izleyenler tarafından çok olumlu yorumlarla karşılandı.

Yargı dizisi için iki yıl boyunca senaryo hazırlıkları yapan ve Adalet Sarayı’nda da uzun saatler zaman harcayan Sema Ergenekon, yine başarılı bir hikaye ortaya çıkarmayı başardı… Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu’nu savcı olarak izleyen dizi hayranları, çok güzel mesajlar yazdı.

Sosyal medyada yer alan bu yorumlarda, ünlü oyuncu için övgü dolu yorumlar yapıldı. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Kaan Urgancıoğlu’na savcı karakteri çok yakışmış. Kim düşündüyse bu karakter için, çok iyi düşünmüş.”

Bir başka dizi hayranı ise “Adama her şey yakışıyor” diyerek bugüne kadarki tüm rollerinde de iyi olduğunu ifade etti.

Kaan Urgancıoğlu'na Savcı Ilgaz karakteri çok yakıştırıldı! 7

Özellikle twitter ortamında Yargı dizisi için binlerce mesaj yayınlandı. Türkiye gündeminde de ilk sıraya kadar çıkan Yargı etiketi üzerinden yapılan yorumlarda pozitif mesajlar üst üste geldi…

Bir dizi hayranının Kaan Urgancıoğlu için yaptığı şu yorum, her şeyi özetliyordu:

“Kaan Urgancıoğlu, savcı olmak için doğmuş olabilir mi? Benim işlemediğim suçları itiraf edesim geldi.”

Oyuncunun karizmasına da dikkat çeken dizi hayranları, Son Yaz dizisindeki Savcı Selim Kara ile Savcı Ilgaz karakterlerini de birbiri ile karşılaştırdı.