Ana sayfa Dizi Haberleri 5 ülkede tutan BBC dizisinin yerli uyarlaması Fox TV’ye geliyor!

5 ülkede tutan BBC dizisinin yerli uyarlaması Fox TV’ye geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BBC’nin formatı olarak dikkat çeken Mistresses isimli yapım Türkiye’den önce ABD, Rusya, Slovakya, Güney Kore ve Japonya televizyonları tarafından uyarlandı. Şimdi ise sıra Türkiye’ye geldi…

Uyarlama dizilerinin ustası haline gelen Medyapım ile BBC arasında varılan anlaşma sonrasında Sadakatsiz dizisinden sonra Yalancılar ve Mumları ekranda reyting kovalayacak. Geçen sezon BBC ile Medyapım işbirliğinde Sadakatsiz dizisi Kanal D’nin başarılı yapımlarından birisi oldu.

Şimdi de aynı işbirliği Fox TV’nin 30 Eylül’de başlayacak olan Yalancılar ve Mumları dizisinin oluşmasını sağladı. Kadın izleyicilere yönelik olan dizi perşembe rekabetinde dengeleri değiştirebilecek kadar iddialı geliyor.

Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Melike Güner ve Burcu Gölgedar gibi önemli kadın oyuncuları buluşturan dizide iki önemli erkek oyuncu da var. İki sezon boyunca Kuzey Yıldızı dizisinde çok iyi bir çıkış yapan İsmail Demirci ile, Kadın dizisinde büyük iş başaran ve ardından Baraj’da yer alan Feyyaz Duman da yeniden setlere dönüyor.

Yalancılar ve Mumları dizisinden beklenti çok yüksek. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, kadınlar arasındaki güçlü arkadaşlığı esas alan konusuyla dizinin iddiasını ortaya koydu.

Dört kadının hikayesini izleyeceğimiz dizinin Sadakatsiz gibi hem yerel hem de uluslararası alanda başarılı olması bekleniyor.

Yalancılar ve Mumları dizisinin perşembe rekabetinde işi hiç kolay değil. Dizinin rakipleri Camdaki Kız, Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova…

Kadın izleyicileri hedefleyen Fox TV dizisinden beklenti çok yüksek.