Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyayı patlatan Kalp Yarası bir konuda hala başarısız!

Sosyal medyayı patlatan Kalp Yarası bir konuda hala başarısız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamları atv ekranında yayınlanıyor. 25 bölümü geride kalan dizinin çekimleri Antalya’da devam ediyor. Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi var.

Kalp Yarası dizisinde hikaye birçok izleyiciyi kendisine çekti. Başrol oyuncularının performansı ve uyumu da çok etkili oldu. Ancak reytinglerde aynı durum gözükmüyor. Dizide reytingler dışında her şey iyi gidiyor. Sosyal medyada sürekli gündemde olan Kalp Yarası dizisinde Ayşe ile Ferit karakterlerine yönelik de sık sık etkileşim kampanyaları yapılıyor.

Kalp Yarası’nın 26. bölümü öncesinde de 27 Aralık Pazartesi günü yine bir etkileşim çalışması yapıldı. Dizi hayranları yeni bölümün daha çok kişiye ulaşmasını arzu ediyor. Böylelikle reytinglerin artmasına katkı sunmak isteyen Kalp Yarası sevenler, AyFer etiketi altında 60 bine yakın paylaşım yaptı.

Kalp Yarası’nın yeni bölümü öncesinde gerçekleşen bu kampanya ile diziye yönelik ne kadar güçlü bir sosyal medya ortamı olduğu bir kez daha net bir şekilde kendini gösterdi.

Başrol çiftinin sık sık selfie paylaşması da hayranları çok memnun ediyor. Bu tür paylaşımlar etkileşimin daha da yükselmesini sağlıyor.

Sosyal medyayı patlatan Kalp Yarası bir konuda hala başarısız! 7

Dizinin reyting performansı ise bu kadar büyük sosyal medya ilgisine nazaran çok düşük. AB grubunda bir hayli düşük reytingler alan dizi, tüm kişilerde ortalamanın biraz üzerinde olduğu için yoluna devam etme fırsatı buluyor. ABC1 grubunda da dizinin ortalamanın altında olduğunu ve bu durumun uzun süredir devam ettiğini belirtelim.

Sonuç olarak, Kalp Yarası dizisine sosyal medyada gösterilen muhteşem ilginin aynısını reytinglerde görememek üzücü… Dizinin 2022 yılında da yoluna devam etmesi bekleniyor ama ikinci sezona sarkması pek de mümkün görünmüyor.