Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisi Pazar akşamlarına damga vuruyor, birincilikten inmiyor!

Yargı dizisi Pazar akşamlarına damga vuruyor, birincilikten inmiyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, sürprizlerle dolu bir bölüme daha imza attı. Dizinin ekrana gelen bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre tüm kategorilerde birincilik elde etti. AB ve ABC1’de günü çift haneli reytingler ile zirvede kapatan dizi, tüm kişiler kategorisinde ise Teşkilat’ın biraz önünde yine birinciliği kaptırmadı. Dizi ayrıca sosyal medyanın da gündemini değiştirdi. #yargı ve #Yalan etiketleri kullanılarak binlerce tweet atıldı.

Yargı’nın yayınlanan yeni bölümü reytinglerde tüm kategorilerde galip gelerek Pazar akşamına damga vurdu. ‘Yargı’nın  24. bölümü heyecan dolu anlara sahne oldu. Gençlerin göz altına alınması herkese büyük bir şok yaşatırken, bu ekibin beraber başlarını belaya sokmaları akıllarda soru işareti yarattı. Ceylin, İnci’nin ardından Parla’nın böyle ortamlara bulaşmış olmasına engel olmadığı için Çınar’a isyan ederken ikilinin konuşması, izleyenleri derinden etkiledi.

Ilgaz ile Ceylin’in arası Ilgaz’ın değişmek istediği takdirde Ceylin’in koşulsuz yanında olacağına dair sözleriyle düzeldi. Ceylin’in gerçeği bilmesine rağmen kendisinin tutuklanmasına göz yummasına karşı öfkeyle dolan Yekta’nın Ceylin’den nasıl öç alacağı şimdiden merak konusu olurken Serdar’ın bagajından çıkan bedenin Derya’nın ilgilendiği dosyadaki kayıp genç kıza ait olmasının ortaya çıkmasıyla Serdar suçlu bulundu.

Derya genç kızın ölü bedenine ulaşılmasıyla yıkılırken Pars’a katillerin yakalanması için ne pahasına olursa olsun mücadele edeceğinin sinyallerini verdi. Sadece kendisinin suçlu bulunmasını kendine yediremeyen ve Çınar dahil kimsenin yardımını görmeyen Serdar çözümü Yekta’da aradı. Kendisini kurtarması karşılığında Çınar ve Zafer’le ilgili çok önemli bir bilgi vereceğini söyleyen Serdar’ın sözleri gerilim yaratırken Engin’in Ceylin’e gönderdiği mesaj üzerine derinlemesine düşünen Ilgaz ile Ceylin, konunun Zafer’le ilgili olabileceği gerçeğiyle burun buruna geldi.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz bulunuyor. Yargı yeni bölümleriyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…