Ana sayfa Dizi Fragmanları Yükselen dizi Üç Kız Kardeş’te Derya, Hakan’a göz koydu!

Yükselen dizi Üç Kız Kardeş’te Derya, Hakan’a göz koydu!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, dördüncü bölümüyle ekrana gelecek, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Derya, Hakan’a olan hayranlığını gizleyemiyor

Hakan, okuldaki basketbol takımını çalıştırmak için Ayvalık’tadır. Derya, Hakan’a olan aşkını saklamak istese de başaramaz. Dönüş, Derya ve Hakan arasında duygusal köprüyü kurmak istese de bunu başaramaz. Hüzünlü sahneleri ile izleyicileri etkileyen dizinin ilk 3 bölümü büyük dikkat çekti. Reytingleri de geçen hafta yükselen dizi için çok olumlu bir tablo bulunuyor. Hikayenin ise heyecanı her geçen hafta artıyor. Üç Kız Kardeş’in 15 Mart salı günü yayınlanacak 4. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları fragmanda bulabilirsiniz.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşiyor.

Salı akşamları izleyiciyle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi önemli isimler bir arada bulunuyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş yeni bölümleri ile her Salı akşamı Kanal D’de…