Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Ceylin ile Ilgaz’ın mutfaklarını temizledikleri anlar izleyiciye pes dedirtti

Yargı dizisinde Ceylin ile Ilgaz’ın mutfaklarını temizledikleri anlar izleyiciye pes dedirtti

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı, pazar akşamı 18. bölümü ekrana geldi. Yeni bölüme bir saat kala sosyal medya üzerinden yayınlanan tanıtım videosundaki ürün yerleştirme ayrıntısı hayranların gözünden kaçmadı.

Ay yapım imzalı Yargı, cinayetler zincirinin ön plana çıktığı senaryosunda çok etkileyici bir aşk hikayesi de anlatıyor. Katil peşinde Savcı Pars ile birlikte hikayeyi çözmeye çalışan izleyiciler her hafta farklı bir zincirin halkasıyla karşılaşıyor ve ilgi başka isme kayıyor. Bu hiç kuşkusuz senarist Sema Ergenkon’un etkileyici senaryo başarısından ileri geliyor.

Yargı’nın bu başarısı reytinglere de yansımış durumda. Geçen hafta Total grubunda ikinci olan dizi, AB ve 20+ABC 1 Grubunda birinci olmayı başarmıştı. Dizinin 4-5 haftalık yayınlandığı süreçte Youtube’ta 800 binin üzerinde, Instagram’da yaklaşım 600 bin, Twitter’da ise 70 bin takipçisi bulunuyor.

Farklı alanlardaki bu başarılı gidişat, oyuncular ve yapımcılar kadar Kanal D’nin reklam ekibini sevindiriyor olmalı. Temizlik ürünleriyle tanınan Cif markasını ilk bölüm öncesi sosyal medyada yayınlanan 7sn’lik kısa “dizi başlıyor” videosunda Ceylin çantasına koyarken gördük. Bölüm sırasında ise Komiser Eren’in Ilgaz’ın evine geldiği sahnede Ceylin eline sünger, Ilgaz ise markanın temizlik ürününü alarak mutfaktaki yağ lekelerini temizlediler.

Her ne kadar sosyal medyada bu ürün yerleştirmeleri hayranlar tarafından hoş karşılanmayıp yorumlar yapılsa da her iki tarafın iyi bir reklam anlaşması yaptığı, bu sahnelerin bol bol konuşulacağı ve akıllarda yer edeceği kesin.