Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’den Netflix yapımı Bir Başkadır dizisini öve öve bitiremedi

Hande Doğandemir’den Netflix yapımı Bir Başkadır dizisini öve öve bitiremedi

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de çarşamba akşamları yayınlanan Annemizi Saklarken dizisindeki performansıyla öne çıkan boş rol oyuncusu Hande Doğandemir, dizisi erken final yapmış olsa da çalışmalarını sürdürüyor.

Onedio sosyal içerik platformunda, sosyal medyadan gelen birbirinden ilginç soruları yanıtlayan Hande Doğandemir; “izlediği, beğendiği Türk dizilerini” bir hayran sorusu üzerine yanıtladı.

Televizyondaki projeleri izlemek istediğini fakat zamanı olmadığı için yakından takip edemediğini, bir bakıp geçtiğini söyleyen Hande Doğandemir, televizyonda güzel işler yapıldığını, özellikle dijital platformlarda çok keyifli işler olduğunu ifade etti; “Çok fırsatım olmuyor ama birçok kişi gibi Bir Başkadır’ı ben de izledim, son döneme dair en beğendiğim işlerden biri olmuştu.”

 

 

Hande Doğandemir’den Netflix yapımı Bir Başkadır dizisini öve öve bitiremedi 7

12 Kasım 2020’de Netflix’te gösterime giren dizi, farklı ekonomik şartlara ve yaşantılara sahip olan karakterlerin hikayelerini başarılı bir şekilde anlatıyordu. 8 bölüm olarak çekilen ve devamını gelmesi beklenen dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini ise Berkun Oya yaptı.

Dizide Bir Başkadır’ın başrolü Öykü Karayel’e Fatih Artman, Funda Eryiğit, Defne Kayalar, Tülin Özen, Alican Yücesoy, Nesrin Cavadzade, Derya Karadaş, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Öner Erkan ve Gökhan Yıkılkan gibi isimler eşlik etmişti.