Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız, Mahkum dizisine çelme takmak için önemli bir değişikle geliyor!

Camdaki Kız, Mahkum dizisine çelme takmak için önemli bir değişikle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son haftalarda reytinglerde Mahkum isimli Fox TV dizisine geçilen Camdaki Kız, düşen izleyici ilgisini yeniden kazanmak için yeni bir adım atacak. Kanal D ekranında perşembe akşamı yayınlanacak olan 29. yeni bölüm özetsiz olarak izleyici ile buluşacak.

Kanal D’nin daha önce ilk olarak bir önceki bölümün özetini verdiği ve yeni bölümü de saat 21.00 sıralarında yayınladığı Camdaki Kız dizisinde bu hafta özet yok. Bunun anlamı saat 20.00’da yeni bölüm hemen başlayacak. Reytingleri yükseltmek amacıyla yapıldığı anlaşılan bu durumun mantığı, Mahkum dizisinin özet görüntüleri yayınlandığı sırada Camdaki Kız, yeni bölümüyle izleyicileri kendisine çekmeye çalışacak.

Bilindiği üzere Mahkum dizisi başlayınca geniş bir izleyici grubu Camdaki Kız’ı terk ederek Fox Tv dizisine ilgi göstermişti. Kanal D, bu adımı ile Mahkum dizisinin yeni bölümü başlamadan izleyicileri yeniden ekranına çekmeye çalışacak.

Camdaki Kız 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Sedat, hapis tehlikesi ile karşı karşıya! Köşkte büyük bir şok yaşanmaktadır. Sedat, hapis şokuyla karşı karşıya kalmıştır. Bu uğurda Nalan onun yanındadır ve büyük destek olur. Rafet Bey ise, oğlunu bu durumdan kurtarmanın yollarını aramaktadır. Danışmanlarının verdiği akıl onun için son çözüm olabilme niteliğini taşır.

Camdaki Kız, özetsiz yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.