Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisinde Ceylin yine parmaklıkların arkasında!

Yargı dizisinde Ceylin yine parmaklıkların arkasında!

tarafından ker_def

Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha ekrana geldi… Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı, çok izlenen dizisi Yargı’nın yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Pars ve Yekta arasında seslerin yükseldiği tanıtımda Ceylin’in bir kez daha parmaklıklar arkasına düşmesi soru işaretleri yaratıyor.

Yargı’nın izleyici ile buluşan yeni bölüm tanıtımında Pars ve Yekta’nın arasında tansiyon yükselirken Ilgaz’ın olay yerine delil yerleştirmekle suçlandığını öğrenen Ceylin, Ilgaz için endişe duyuyor.

Çınar’ın Parla’yı korumak için söyledikleri “Parla’nın başı belaya mı girecek?” sorusunu beraberinde getirirken Zümrüt’ün bebeğinin Osman’dan olduğunu söylemesi ortalığın karışacağının sinyallerini veriyor.

Yeni bölüm fragmanında Ilgaz ile Ceylin’in romantik anları dikkat çekerken Ceylin’in Ilgaz’a “Umarım sen de gitmezsin babam gibi…” sözleri izleyenleri derinden etkiliyor.

Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin yapıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı dizide çok etkili bir oyuncu kadrosu buluştu. Her hafta reytinglerde birincilikler elde eden Yargı dizisinin etkili senaryosu, başarının da en önemli sebebi oldu.

Sema Ergenekon’un izleyicileri bilmeceye sürüklediği her bölüm büyük ilgi görüyor ve senaryonun bir dizi için ne kadar önemli olduğunu Yargı çok iyi bir şekilde özetliyor.

‘Yargı’ yeni bölümüyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!