Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde katil bulundu, hikaye asıl şimdi başlıyor!

Yargı dizisinde katil bulundu, hikaye asıl şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin beşinci bölümü yayınlandı. Pınar Deniz’in daha önce sosyal medyadan ilan ettiği gibi çok konuşulan ve izleyicileri şoke eden gelişmeler yaşandı.

Katilin tuzağa düştüğü bölümde İnci Erguvan’ı öldüren kişinin Engin Tilmen olduğu netleşti… İzleyiciler için ters köşe olan bu durum sosyal medyada Yargı dizisinin günün en çok konuşulan konuları arasına girmesini sağladı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin beşinci bölümünü herkes büyük heyecan ile takip etti. İnci karakterine ve ölümüne yönelik ortaya çıkan gerçekler sosyal medyada tartışma konusu oldu.

“İnci başa bela ve insanı zora sokan birisi” diye yorum bırakan dizi hayranları, henüz tam olarak olayın aydınlanmadığını düşünüyor. İnci’yi valize koyan, delilleri karartan ve olayı bilmesine rağmen susan kişinin kim olduğu kısmı şimdi bir başka merak konusu oldu.

Bir dizi hayranı sosyal medyada şu yorumda bulundu: “Gerçekten muhteşem bir dizi. Nerede, ne olacak her an dengeler değişiyor. Emeğinize sağlık.”

Yargı dizisinin çok iyi ilerlediğini belirten dizi hayranları, senaryoyu yazan Sema Ergenekon’un başarısını sosyal medya yorumları ile kutladı. 2 yıllık bir çabanın ürünü olan Yargı dizisinin senaryosu Adliye Sarayı’nda yaşanan deneyimler ve olayların sonucunda şekillendi.

Orijinal bir hikayesi bulunan Yargı dizisinde oyunculuk performansları da övgüye değer… Dizide katil konusu açığa çıktığı için şimdi asıl konuya gelindi. Yani yargılama devri başlayacak. Dizinin asıl meselesi de adalet üzerine olduğu için aslında Yargı dizisinde yeni dönem başlıyor…

Kanal D’nin son dönemde Sadakatsiz, Camdaki Kız dizileri ile yaptığı çıkışa Yargı da eklendi. Kanalın en iyi projeleri olmayı başaran bu yapımlar, reytingleriyle Kanal D’yi kurtarmış oldu.

Yargı dizisinin 6. yeni bölümü 24 Ekim Pazar günü saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı.