Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde nefesler tutuldu Ceylin’in duygu karmaşası bekleniyor!

Yargı dizisinde nefesler tutuldu Ceylin’in duygu karmaşası bekleniyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın pazar günü ekranlara gelecek 49’uncu bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin karakterinin duygu karmaşası herkesi etkileyecek gibi gözüküyor.

Sürükleyici hikayesiyle her hafta seyircileri ekrana kilitleyen Yargı’nın 49.bölümünden yayınlanan yeni tanıtımda senarist Sema Ergenekon’un yine milyonları meraklandıran bir hikaye kurgusu hazırladığı görülüyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte bazı detaylar:

Ilgaz, Parla’nın suçunu üstlenen dedesi Merdan ile görüşmeye gidiyor. İkili arasında duygusal anlar yaşanırken diğer tarafta Ceylin Ilgaz’a olan tüm kızgınlığını onun yüzüne vuruyor.

Tanıtımın sonunda ailenin yargılandığı mahkeme sahnesi ise hikayenin bundan sonrası için heyecanı artırıyor. Ceylin, sevdiği adam olan Ilgaz’a sert sözlerle yükleniyor. Adaletin savaşçısı olarak tanımladığı Ilgaz’a yüklenen Ceylin, “Tüm dünyaya ispat ettin, bu saatten itibaren, yanlışlar, yamuklar, bütün kötülükler yok oldu” diyerek de Ilgaz’ın adalete olan tutkusunu sorguluyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliği yaptığı dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi önemli isimler bulunuyor.

‘Yargı’ yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…