Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaros Hayreddin dizisinin reytingleri bir kez daha TRT1’e büyük hüsran yaşattı!

Barbaros Hayreddin dizisinin reytingleri bir kez daha TRT1’e büyük hüsran yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamı izleyicilerle buluşan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli dizinin ilk reyting sonuçlarına bakılınca TRT1’in ikinci sezonda da yine büyük hüsran yaşayabileceğine yönelik mesaj anlaşılıyor.

Yalı Çapkını gibi sezonun en başarılı dizisinin yanı sıra, iyi çıkış yapan Kızılcık Şerbeti’nin de yayınlandığı 23 Aralık Cuma akşamı Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin ilk bölümü izleyicilerle buluştu. Reytingler büyük merak konusuydu. Ancak tüm izleyici gruplarında da ortalamanın altında gerçekleşen oranlar ile TRT1 büyük hüsran yaşadı.

Dizi AB grubunda sekizincilik elde ederken, tüm kişilerde on üçüncülük ve ABC1’de de on ikincilik elde edildi. Barbaros Hayreddin dizisi bilindiği üzere geçen sezon büyük paralar harcanarak, çok büyük iddia ortaya konarak yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin devamı niteliğinde.

Tolgahan Sayışman’ın iki yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönmesini de sağlayan Barbaros Hayreddin dizisinin ilk bölüm reytinglerinin beklentilerin altında gerçekleşmesi bir hayal kırıklığı olarak gözüküyor.

Barbaros Hayreddin dizisinin reytingleri bir kez daha TRT1'e büyük hüsran yaşattı! 7

TRT1’in dünyaya nam salan Türk denizci Barbaros Hayreddin’in hikayesi ile milyonları ekran başına çekme projesinde ikinci denemenin de ilk bölüm reytinglerine bakılırsa pek başarılı olamadığı anlaşılıyor.

Dizinin gelecek hafta yayınlanacak ikinci bölüm reytingleri daha net bir fikir verecektir.

İşte Barbaros Hayreddin dizisinin ikinci bölümünden ilk fragman: