Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde olmaz denilen oldu, büyük ayrılık herkesi şoke edecek!

Yargı dizisinde olmaz denilen oldu, büyük ayrılık herkesi şoke edecek!

tarafından ker_def

Pazar akşamları yayınlanmakta olan Yargı dizisinin şimdiye kadar yayınlanan 28 bölümünün çok başarılı geçtiğini herkes dile getiriyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi o kadar güçlü ki, her bölümde izleyiciler için mutlaka yeni bir sürpriz var. Sema Ergenekon’un bir sonraki adımda neyi öne çıkartacağı ve hikayenin nasıl devam edeceğinin anlaşılamaması da heyecanın daha da çok artmasına neden oluyor.

Çınar’ın babasını öldürdüğü gerçeğini öğrenen Ceylin’in yapacakları yeni bölümde herkesi şaşkına çevirecek. Çınar’ı ve ona yardım edenleri ihbar eden Ceylin, tam da Yekta’nın istediği gibi davranıyor. Bir aşk bu noktada bitecek mi, Ceylin ile Ilgaz bundan sonra nasıl yoluna devam edecek? işte bu sorunun yanıtı henüz bilinmiyor ama büyük bir kırılma yaşanacağını 29.bölüm fragmanı ortaya koyuyor.

Yargı dizisinde herkes heyecanla 29. yeni bölümü bekliyor. Özellikle de Ceylin ile Ilgaz arasında yaşanacaklar heyecanı artıyor. Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı izleyenlerle buluştu. Gördüğü manzara karşısında Çınar’ı ihbar eden Ceylin, Ilgaz’ı dinlemeyi reddediyor. Ilgaz’ın Çınar’a duyduğu öfke katlanarak artarken, Ceylin yaşadığı hayal kırıklığı ile gözyaşlarına boğuluyor.

Sezonun gündemden düşmeyen dizisi ‘Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında izleyenler Ceylin’in başta Ilgaz olmak üzere, Eren ve Pars’a karşı duyduğu hayal kırıklığına tanıklık ediyor. Ceylin gördüğü manzara karşısında Ilgaz’ı dinlemeden polislere haber verirken Ilgaz’ın Çınar’a öfkesini kustuğu anlar, seyirciyi derinden etkiliyor.

Bu anları uzaktan izleyen Yekta zaferinin keyfini çıkartırken Ceylin Pars’a isyan ediyor. Pars’ın sessizliği ise yaşanılan çaresizliği gözler önüne seriyor. ‘Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında Ceylin ile Ilgaz’ın ilk tanışma anlarının da gösterilmesi yeni bölüm heyecanını ikiye katlıyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan gibi önemli isimler dizinin kadrosunda bulunuyor. ‘Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!