Ana sayfa Sosyal Medya Yeni diziye başlayan Dilan Çiçek Deniz için dijital dünya artık vazgeçilmez noktada!

Yeni diziye başlayan Dilan Çiçek Deniz için dijital dünya artık vazgeçilmez noktada!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in kariyer yükselişi devam ediyor. Çukur dizisindeki Sena karakteri ile çok konuşulan oyuncu, geçtiğimiz sezon ise Alev Alev’de başrolde yer alarak yeteneklerini sergileme fırsatı elde etti.

Son dönemde Burak Deniz ile hem Yarım Kalan Aşklar isimli dijital dizide başrolde buluşan oyuncu hem de Gidenler isimli sinema filmi için kamera karşısına geçti. Şimdi de Fox TV’de yaz döneminde başlayacak Kusursuz Kiracı isimli dizide Serkay Tütüncü ile partner olan Dilan Çiçek Deniz, yine hayranlarını etkileyecek bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

Yeni diziye başlayan Dilan Çiçek Deniz için dijital dünya artık vazgeçilmez noktada! 3

Mona Ünkap isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, bir apartmanda yaşananların aktarıldığı hikayede gazetecilik okuyan bir üniversite öğrencisi ve bir internet gazetesinin de muhabiri rolünde yer alacak. Serkay Tütüncü ile ekranda gazetecilik deneyimi fırsatı yaşayacak olan oyuncunun yeni karakterini hayranları çok merak ediyor. Dizinin çekimleri başlarken ikilinin ilk birlikte pozuna da sosyal medyada çok ilgi vardı.

Yeni diziye başlayan Dilan Çiçek Deniz için dijital dünya artık vazgeçilmez noktada! 4

Dilan Çiçek Deniz ayrıca güzelliğini sergilediği dergi pozlarıyla da gündem oldu. Magnet Quarterly dergisinin yeni kapağında yer alan oyuncunun pozlarını hayranları çok beğendi.

Sosyal medya ortamında ismi öne çıkan ve binlerce paylaşıma konu edilen Dilan Çiçek Deniz, güzelliği ile hayranlarını bir kez daha mest etti.

Yeni diziye başlayan Dilan Çiçek Deniz için dijital dünya artık vazgeçilmez noktada! 5

Teknolojiden esinlenerek alışılmışın dışında mood’larda Burcu Karademir’in objektifine poz veren oyuncu, derginin “yenilik” üzerine sorularını yanıtladı.

Yeniliği, özellikle unuttuklarımızı bize hatırlattığı için değerli bulan Deniz, tek bir kalıba sokulmayacağı rollerin peşinden gitmeyi sevdiğini söylüyor.

Yeni diziye başlayan Dilan Çiçek Deniz için dijital dünya artık vazgeçilmez noktada! 6

Dilan Çiçek Deniz, “Yenilik, eskinin bize iyi gelmeyen taraflarını bırakarak büyümemize yardımcı olacak kapının anahtarıdır. Yeniliğin bizi iyileştirdiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Kendisine kaçma isteği geldiği zaman ne yaptığını da anlatan oyuncu, “Sanal dünyalar, kaçma isteği geldiğinde ve kaçamadığımda gittiğim yer haline geldi” diyerek sosyal medya ve dijital platformların hayatındaki önemine işaret etti.

Yeni diziye başlayan Dilan Çiçek Deniz için dijital dünya artık vazgeçilmez noktada! 7