Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisinde Pars karakterinde bir ikilem oluştu!

Yargı dizisinde Pars karakterinde bir ikilem oluştu!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, başarılı oyunculukları ve sürükleyici hikayesiyle her bölüm övgüleri toplamaya devam ediyor. Her bölümü heyecanla takip edilen Yargı dün akşam 38.bölümü ile ekrana geldi. Sosyal medyada diziyle ilgili binlerce övgü dolu mesaj atılırken dizi, #kaygı ve #yargı etiketleriyle de listelerin üst sıralarında yer aldı.

Ilgaz, davaya dair bulgularla katilin yeni bir aile kurmaya çalıştığını tezine varıyor. Pars’a bırakılan drone ile çekilmiş cinayet mahali fotoğrafı ve arkasındaki not üzerine Pars, notta yazan yere gidiyor. Karşısına çıkan kişi, yürütülen başka bir davada onların haklı çıkmasını sağlarsa karşılığında kardeşinin katilini bulacağını söylüyor. Bunun üzerine Pars büyük bir ikileme düşüyor. Dizinin devamında fotoğrafı bırakan kişiyi Yekta’nın yönlendirdiğinin anlaşılması hikayeye dair heyecanı artırıyor.

Temponun düşmediği dizide bayıltılarak kaçırılan genç kız, taksici, emlakçı ve bir çocuğun da kayıp olması Ilgaz’ın katile olan tezini güçlendiriyor. Müvekkiliyle buluşmaya giden Ceylin’in de aynı şekilde bayıltılarak kaçırılması izleyiciyi endişelendirirken, Rafet’in telefondaki kişiye “4 kişi mi oldu, devam edin” sözleri büyük merak uyandırıyor. Pars’ın katili bulacağını söyleyen kişilerle buluşacağını öğrenen Eren ve Ilgaz buluşma yerine polis ekibini yönlendiriyor. Bölüm sonunda Ceylin’in diğer kaçırılan kişilerle kendini aynı yerde bulması seyircilerin aklına “Katil yeni bir aile daha mı yaratmaya çalışıyor?” sorusunu getiriyor.

Bölümün ardından yayınlanan tanıtımda Ceylin’in kaçırılmasının ardından herkes büyük bir panik yaşarken, Eren’in “Yeni bir aile daha mı?” sorusu akılları karıştırıyor. Gül ile Ilgaz’ın konuşması izleyicilerin yüreğine dokunurken yeni bölümde neler olacağı ise merakla bekleniyor.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, diğer oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

‘’Yargı’’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…