Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde Pınar Deniz’in oyunculuğuna bayılıyorum!

Yargı dizisinde Pınar Deniz’in oyunculuğuna bayılıyorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisiyle ilgili sosyal medyada en çok gördüğünüz sözlerden birisi başlıkta yer alıyor… Dizinin hayranları Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz’in rolünü başarıyla canlandırdığını düşünüyor.

“Pınar Deniz’in oyunculuğuna bayılıyorum” ifadesi artık dizi hayranları tarafından her hafta tekrarlanıyor. Sosyal medyayı da Pınar Deniz hayranlarının binlerce mesajı süslüyor… Yargı dizisinin ilk 5 bölümü çok sevildi. Reytinglerde de iyi bir çıkış yapan dizi, ikinciliğe yerleşti. Ancak Kanal D dizisi, birincilik için de göz kırptı.

Kaan Urgancıoğlu’nun da harika bir performans sergilediği dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen dizi hayranları, Pınar Deniz için birbirinden güzel yorumlar yapıyor.

“Yine aksiyon, yine heyecan tek kelimeyle mükemmel” diye yorum bırakan dizi hayranları, altıncı bölüm için yayınlanan kısa fragmanı bile hayranlıkla izlediklerini belirtiyor.

Senaristin böyle güzel giden bir iş için hata yapmamasını dileyen izleyiciler, hikayenin sahibi olan Sema Ergenekon’a da çok inanıyor. Senaryoyu 2 yıllık bir çabanın ardından toparlayan Sema Ergenekon, Adliye Sarayı’nda elde ettiği deneyimler ile çok güzel ilerleyen bir kurgu ortaya koydu..

Tüm oyuncuların da rollerinde çok başarılı olduğunu düşünen Yargı dizisi hayranları, Pazar akşamlarını sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden yorumlar yapıyor. Yargı dizisi için yaşanan bu olumlu tablo, reytinglerinin de yükselerek Teşkilat’ın önüne geçebileceği imajını veriyor.

Yargı dizisinde Pınar Deniz'in oyunculuğuna bayılıyorum! 7

Pazar akşamları şu anda Teşkilat 1 numaralı dizi konumunda. Ancak bu durum 24 Ekim akşamı değişebilir. Çünkü Yargı dizisi çok iyi bir çıkış yakaladı ve biraz daha güçlenir ise birinci sırayı alması kimse için sürpriz olmaz.

Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin karakterinin güçlü bir kadın olması da izleyicileri etkileyen bir başka nokta. Aksiyonu bol ve hikayesi güçlü olan dizinin uzun süre devam etmesini dileyen izleyiciler, sabırsızlıkla yeni bölümleri bekliyor.