Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde çok zorlu yeni görev

Teşkilat dizisinde çok zorlu yeni görev

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Teşkilat’, 24 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak on dokuzuncu bölümüyle TRT 1’de ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde önemli bir gelişme yaşanacak. Sağlık sorunları nedeniyle ikinci sezonda yer alamayan Mesut Akusta, hikayeye dönüyor. Mete Başkan’ın geri gelişi ile birlikte nelerin değişeceği de merakla bekleniyor.

Peki dizinini 19. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar: Zehra, Mete Başkan sayesinde kurtulur. Serdar’ın kayıp 1.5 ayında yaşananların gizemini çözmek isteyen Zehra bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Ceren ve Yıldırım’ın buluşması Serdar’ı başka bir yola sürüklerken parçalar yavaş yavaş yerine oturmaya başlar.

blank

Mete Başkan’ın dönüşüyle büyük bir sevinç yaşayan ekibi önemli ve zorlu bir görev beklemektedir. Gemi saldırısından sorumlu olan Ariel’in peşine düşen ekip, Suriye’de büyük bir sürprizle karşılaşır.

‘Teşkilat’ on dokuzuncu bölümüyle 24 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak. Dizinin çok sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor.

blank

İkinci sezonda da iyi bir ortam oluşturuldu. Yani Teşkilat dizisi reytinglerde birinci olmayı hak eden bir yapım konumunda.

Aksiyonu bol sahnelerle ikinci sezonda da yolunda ilerleyen dizinin her yeni bölümünü bekleyen milyonlarca hayranı bulunuyor.