Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon’un yeni sürprizi ortaya çıktı!

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon’un yeni sürprizi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Yurdaer Okur’un katıldığı Yargı dizisinde Ilgaz, Eren ve Pars için zor günler başlıyor! Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Yargı, 13 Kasım Pazar akşamı 43. yeni bölümü ile ekrana gelirken, bir de Yurdaer Okur sürprizi yaşanacak. Usta oyuncu, bugüne kadar rol aldığı yapımlara kattığı büyük değer ile biliniyor ve şimdi de Yargı dizisinin ekibine dahil oldu.

Yurdaer Okur, Başmüfettiş Turgut Ali karakteri ile dizinin hikayesinde bulunuyor ve iki üç bölüm kadar dizide kalması bekleniyor. Senarist Sema Ergenekon’un her hafta sürprizleriyle izleyicileri sarstığı Yargı dizisinin 43. bölümünde de yine farklı olaylar ve birbirinden ilginç durumlarla karşılaşacaksınız.

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon'un yeni sürprizi ortaya çıktı! 7

Yurdaer Okur’un diziye çok güçlü bir karakter ile katılması senarist Sema Ergenekon’un yeni sürprizlerle izleyicileri yine şaşırtmaya devam edeceğinin mesajını da veriyor. Peki dizinin 43. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? Ilgaz, Pars ve Eren için neden yeni bir dönem başlayacak? Soruların yanıtları pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölümde olacak.

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden heyecan dolu tanıtımı izleyici ile buluştu. Başmüfettişin kararıyla görevden uzaklaştırılan ekibin haksız yere suçlanmasının ardından neler yapacağı merak ediliyor.

Geçen hafta yayınlanan 42. bölümün finalinde Yekta’nın başmüfettişe yaptığı şikayet doğrultusunda Ilgaz ve Eren görevden uzaklaştırılırken, Pars’ın ise izninin devamına karar verildi. Bu haber ile ne yapamayacağını bilmeyen ekip karşısında Yekta zafer çanları çaldı.

Ceylin’in her zamanki gibi isyan bayraklarını çekip başmüfettişe “büyük bir hata yapıyorsunuz” cümlesi ise olayın devamına dair merakı artırıyor. Diğer taraftan Çetin’in sandığı kişi olmadığını anlayan Aylin, Çetin ile yüzleşiyor. Önemli gelişmelerin birbirini takip ettiği yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizide; Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Şükran Ovalı gibi önemli isimler rol alıyor.

Yargı yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…