Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisindeki güzel tesadüfü farkettiniz mi?

Yargı dizisindeki güzel tesadüfü farkettiniz mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi de Yargı dizisi oldu. Konusu ve oyunculuklarıyla konuşturan Yargı, Kanal D’nin iddialı bir projesi olarak baştan beri dikkatleri çekmişti. Hazırlıkları sürerken ilk güzel haber, iki başrol oyuncusunun isminin açıklanmasıyla geldi.

Zira, Netflix abonelerinin yakından tanıdığı Aşk 101 dizisini izleyenler için Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, müthiş uyumlu oyunculuklarıyla son derece beğeni toplamıştı.

Bu iki başarılı ismi Aşk 101’de izleyen hemen herkes daha sonrasında ya bir sinema filmi ya da bir televizyon dizisinde yeniden bir araya getirilmeleri konusunda hemfikirdi.

Herkesin ortak bu düşüncesi, sosyal medya yorumlarına da sıkça yansımaktaydı. Yapımcıların da gözdesi olan iki başarılı oyuncu, sonunda Yargı dizisinde yeniden birlikte oynamaya başladılar.

Aşk 101’i izleyenler için bir başka güzel birliktelik daha vardı Yargı dizisine yansıyan. Aşk 101’de iki öğretmeni oynayan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in hayat verdikleri Burcu ve Kemal’in 2. sezonda diziye dahil olan öğrencileri Elif de büyük dikkat çekmişti.

Genç Oyuncu Ece Yüksel, farklı projelerde üstelik ödüllü bir oyuncu olarak bazı çevrelerin çoktan dikkatini çekmişti. Ancak Aşk 101’de oynadığı piyanist Elif rolüyle bir başka yıldızı parladı adeta.

Ece Yüksel, bu kez Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile yeniden bir araya geldi. Üstelik Deniz’in hayat verdiği Ceylin’in ölen kız kardeşi İnci olarak.

İnci karakteri Yargı’da her ne kadar ilk bölümde ölmüş olsa da flashback sahnelerle Ece Yüksel zaman zaman diziye dahil oluyor.

Bu üç başarılı ismin Aşk 101’deki uyumunu farkedip Yargı dizisine taşıyanları ise alkışlamak gerekiyor… Bu güzel tesadüf, Yargı dizisi için daha baştan başarının önemli bir kriteri olmayı da getirmekte…

Yargı dizisindeki güzel tesadüfü farkettiniz mi? 18

ECE YÜKSEL KİMDİR?

1997 doğumlu olan Ece Yüksel, Kadir Has Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi alarak kendisini geliştirdi. Altın Koza dışında iki farklı ödül daha kazanan oyuncu kariyerinin başlarında olmasına rağmen çok iyi bir süreç içinde bulunuyor.

19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde Genç Cadı ve 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncuları Ödülleri’nde de Ekrem Bora Umut Veren Oyuncu ödülünü Ece Yüksel kazanmıştı.

2008 yılında Bıçak Sırtı isimli dizi ile setlere adım atan Ece Yüksel, Av Mevsimi, Çekmeceler, Davetsiz Misafir, Kara Sevda, Kız Kardeşler isimli yapımlarda da rol aldı.