Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisine ekranların fenomen dizisinden ayrılan bir isim geliyor ki ortalık karışacak!

Camdaki Kız dizisine ekranların fenomen dizisinden ayrılan bir isim geliyor ki ortalık karışacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başladığından beri ilgiyi üzerinde tutuyor. Dizi, son dönemin fenomen ismi haline gelen Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan esinlenilen romanlarından uyarlanan diziler gibi çok izleniyor ve konuşuluyor.

OGM Pictures imzalı ve başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun rol aldıkları dizi Perşembe akşamlarının çok izlenen güçlü yapımlarından birisi.

Dizinin yeni sezonundaki en büyük merak ise Hayri karakteri ile ilgili olmuştu. Nalan’ın düğün gecesi otelin koridorunda karşılaştığı Hayri, daha sonra evlerinde şoför olarak işe başlamıştı.

Hikayenin aslında Nalan’ın ilerleyen süreçte Hayri’ye aşık olacağı biliniyor. Hayri’nin içten içe Nalan’a duyduğu ile ise dizide giderek büyürken, yeni karakterler de ortaya çıkmaya başlıyor.

Hayri’nin mahalleden tanıdığı Zeliha isimli bir karakter ortaya çıkacak yakında. Herkesin hemşire sandığı ancak bambaşka bir kimliği olan Zeliha karakterine hayat verecek olan ismi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabında duyurdu.

Camdaki Kız’da dengeleri değiştireceği düşünülen Zeliha karakterine hayat verecek olan isim, uzun yıllardır ekranda olan fenomen dizi Arka Sokaklar’dan geliyor.

Camdaki Kız dizisine ekranların fenomen dizisinden ayrılan bir isim geliyor ki ortalık karışacak! 7

Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisini izleyenlerin yakından tanıdığı Yüşra Geyik, Camdaki Kız’a transfer oldu. Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş (Zeliha) olarak ekranda yer alan Yüsra Geyik, Camdaki Kız’da da yine Zeliha isimli bir başka karakteri oynayacak.