Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisine yakın zamanda adını çok konuşacağınız ünlü bir isim katıldı!

Yargı dizisine yakın zamanda adını çok konuşacağınız ünlü bir isim katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Yargı dizisinin her yeni bölümü heyecan içinde geçiyor. Senarist Sema Ergenekon, başından bu yana hikayenin heyecanını hiç düşürmedi ve bunu yapmak da çok zor bir iş. Yargı dizisinin 46. bölümü geride kaldı ama gelecek haftayı merak eden milyonlar var. İşte bu durumu sağlamak ve sürekliliği ortaya koymak başarının anahtarı.

Yargı dizisinde herkesin önümüzdeki bölümlerde çok konuşacağı yeni bir karakter var. Dizide Yekta’nın oğlu Ömer’in hikayesini izleyeceksiniz. Ömer karakteri, Yargı dizisinde önümüzdeki bölümlerde herkesin konuşacağı birisi haline gelecek.

Yargı dizisine yakın zamanda adını çok konuşacağınız ünlü bir isim katıldı! 8

Peki Ömer karakterini kim canlandırıyor? Yargı dizisine yeni katılan ünlü oyuncu Doğaç Yıldız oldu. Genç oyuncu daha önce Yasak Elma dizisinde Yiğit karakteri ile çok ilgi çekmişti.

Uzun yıllardır setlerde yer alan ve birçok projede farklı rolleri canlandıran Doğaç Yıldız, geçen sezon da Kanunsuz Topraklar dizisinde Cemal isimli karakter ile setlerde yer aldı.

Yargı dizisinde 47. bölümden itibaren Ömer karakterini konuşmaya başlayacak olan izleyiciler, Doğaç Yıldız’ın da yetenekleri ile tanışmış olacak.

Yargı dizisine yakın zamanda adını çok konuşacağınız ünlü bir isim katıldı! 9

Yekta’nın bilinmeyen oğlu olan Ömer’i canlandıran Yıldız’ın gelecek bölümlerde hikâyeye olan etkisi merakla bekleniyor.

Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı Yargı dizisi, Pazar akşamları çok iyi reytingler alarak, birincilikler elde eden bir yapım. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı dizi Doğaç Yıldız’ın ismini daha geniş kitlelere duyurması için de önemli bir fırsat olacak.