Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin afişi, hikayesi gibi çok çarpıcı! Afişiyle şimdiden rakiplerini geride bıraktı!

Yargı dizisinin afişi, hikayesi gibi çok çarpıcı! Afişiyle şimdiden rakiplerini geride bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu Aşk 101’deki başarılı partnerliklerinin ardından yeniden bir araya getiren Yargı dizisi şimdiden büyük bir merak uyandırmış durumda. Çok güçlü bir senariste ve hikayeye sahip Yargı dizisinin afişi de, çarpıcı tasarımlarıyla rakiplerinin önüne geçti.

Ay Yapım tarafından Kanal D için çekilen Yargı dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak. Yeni dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak afişi, dün dizinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Kırmızı ve siyah rengin hakim olduğu afiş, çarpıcı tasarımıyla herkesten tam not aldı. Afişin tasarımını çok kaliteli bulduğunu söyleyen izleyiciler heyecanlarını gizleyemedi.

Yargı dizisinin afişi, hikayesi gibi çok çarpıcı! Afişiyle şimdiden rakiplerini geride bıraktı! 8

Yargı’nın senaryosu bir oya gibi iki yılda çok detaylı bir şekilde işlenmiş hikayeye sahip. Dizinin senaristi Sema Ergenekon, orijinal hikayeyi ortaya çıkarabilmek için iki senesini adliyelerde geçirmiş.

Dizinin hikayesinin tamamen gerçekçi bir düzlemde kurulduğuna dikkat çeken Ergenekon, hikayeyi ortaya çıkarmak için iki yıl boyunca duruşmalara gözlemci olarak katıldığını, hukuk büroları ve emniyet müdürlüğünü ziyaret ettğini söylüyor. Ergenekon senaryonun bir asayiş şube müdürü, bir narkotik şube müdürü ve bir olay yeri inceleme uzmanının okuduğunu, iki avukat ve bir psikoloğun da değerlendirdiğini sözlerine ekliyor.

Yargı dizisinin afişi, hikayesi gibi çok çarpıcı! Afişiyle şimdiden rakiplerini geride bıraktı! 9

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği Yargı dizisi bir tarafta dürüst bir savcı olan Ilgaz ile diğer tarafta ise suçluların bile hakkının savunulması gerektiğini düşünen cevval avukat Ceylin’in hikayesini anlatıyor.

Yargı iddialı hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizide Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş rol alıyor,