Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı gider ayak benzeri görülmemiş bir rekora imza attı!

Sen Çal Kapımı gider ayak benzeri görülmemiş bir rekora imza attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de 2020 yılının yaz ayında başlayan ve adını Türk dizi tarihinin en sevilenleri listesine yazdıran Sen Çal Kapımı dün akşam yayınlanan 52. bölümüyle ekranlara veda etti. Sen Çal Kapımı, dün hayranlarının açtığı #sonkezsençalkapımı etiketiyle büyük bir rekora imza attı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in tüm dünyaya adını duyurmasını sağlayan, Türkiye’de hem reytinglerde hem de sosyal medyada rekorlara imza atan Sen Çal Kapımı dizisi dün akşam son bölümüyle Fox TV ekranındaydı. Sadece Türkiye değil dünyanın her yerinden milyonlarca izleyici ekranın karşısına geçti ve final bölümünü izledi.

Sen Çal Kapımı’nın final bölümüyle dizinin ve oyuncuların hayranları #sonkezsençalkapımı etiketiyle paylaşım yaptı. Dün gün boyu bu etiketle yapılan paylaşımlar 9 milyonu geçti ve daha önce duyulmamış bir rekora imza attı.

Sen Çal Kapımı dizisinin finali sona erdi ancak izleyiciler #sonkezsençalkapımı etiketiyle paylaşım yapmaya devam ediyor. Dizinin fanlarının hedefi 10 milyonu geçmek.

Hikayesini Ayşe Üner Kutlu’nun ortaya çıkardığı Sen Çal Kapımı televizyonculuk tarihinin en büyük başarılarından biri oldu. MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümü 8 Temmuz 2020’de yayınlandı. 39 bölüm yayınlandıktan sonra düşük reytingler sebebiyle 17 Nisan 2021’de sezon finali yaptı.

Ancak Sen Çal Kapımı yurt dışında o kadar büyük ilgi görüyordu ki yapım şirketi bunu görmezden gelemedi ve Türkiye’deki düşük reytinge rağmen risk aldı ve ikinci sezonu çekmeye başladı. Bu aynı zamanda final için geri sayımdı.

Yaklaşık üç aylık aradan sonra Sen Çal Kapımı Haziran 2021’de yeni sezonuyla ekrana gelmeye başladı. Yeni sezonunda izleyiciyi bambaşka bir hikaye karşılamıştı. İkinci sezonda Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in canlandırdığı Eda ve Serkan yeniden bir araya geldi. İkili evlendi ve ikinci çocuklarını dünyaya getirdi.

Sen Çal Kapımı, dün akşam yayınlanan 52. bölümle ekranlara muhteşem bir şekilde veda etti.