Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’a üç genç oyuncu daha! Dizinin kadrosu gençleşiyor!

Kuruluş Osman’a üç genç oyuncu daha! Dizinin kadrosu gençleşiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önümüzdeki günlerde üçüncü sezonuyla ATV ekranlarına gelmeye hazırlanan Kuruluş Osman dizisi oyuncu ekibine katılan genç oyuncularla dikkat çekiyor. Bozdağ Film tarafından çekilen dizinin kadrosuna üç genç oyuncu daha katıldı.

Türkiye’de reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezon için gün sayıyor. 65. bölümüyle çok yakında ATV ekranında izleyiciyle buluşacak olan dizi birkaç gün önce Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden bir oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli’nin oğlu Ömer’i canlandıran 22 yaşındaki Can Bartu Arslan yeni sezonda Kuruluş Osman’da rol alacak.

Kuruluş Osman'a üç genç oyuncu daha! Dizinin kadrosu gençleşiyor! 10

Kuruluş Osman’a Can Bartu Arslan’dan sonra üç genç oyuncu daha katıldı. Genç oyuncular Melis Gürhan, Gizem Kala ve Burak Alp Yenilmez’in katılım duyurusu Bozdağ Film’in sosyal medya hesabından yapıldı.

Kuruluş Osman'a üç genç oyuncu daha! Dizinin kadrosu gençleşiyor! 11

İlk oyunculuk deneyimini Dila Hanım dizisiyle yaşayan Melis Gürhan, ardından Avlu’da rol almıştı. Melis Gürhan, son olarak Mucize Doktor’da Duygu karakterini canlandırmıştı.

Kuruluş Osman'a üç genç oyuncu daha! Dizinin kadrosu gençleşiyor! 12

28 yaşındaki Gizem Kala da yeni sezonda Kuruluş Osman’da rol alacak genç isimlerden bir diğeri. Ölene Kadar, Can Kırıkları, Yasak Elma dizilerinde rol alan Kala, 2020 yılında rol aldığı Babil dizisinde Nehir karakterini canlandırdı.

Kuruluş Osman'a üç genç oyuncu daha! Dizinin kadrosu gençleşiyor! 13

1991 doğumlu Burak Alp Yenilmez ise Kınalı Kuzular sinema filmi ve Dur Yolcu isimli dizide rol aldı. Yenilmez 2016 yılında vizyona giren Sevdam Gözlerinde Kaldı sinema filmindede Zafer karakterini canlandırmıştı.