Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin bu kadar iyi olmasının altında yatan senaryo dışında bir gerçek daha var!

Yargı dizisinin bu kadar iyi olmasının altında yatan senaryo dışında bir gerçek daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanıyor ve bu sezonun en iyi çıkış yapan yeni dizisi olarak değerlendiriliyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide, çok etkili oyuncular da bulunuyor.

Bu oyunculardan birisi de Savcı Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak oldu… Başarılı oyuncu, birçok izleyiciye gerçek hayatta da savcı olabileceği hissiyatını veren muhteşem oyunculuğu ile takdir alıyor.

Savcı Pars olarak rolünü adeta üzerine bir gömlek gibi giyen Mehmet Yılmaz Ak, hayranlarından da büyük destek buldu ve çok da iyi çıkış yakaladı. Yargı dizisinin bu büyük başarısının altında ise özveri yatıyor. Her hafta en az 120 dakikalık dizi yetiştirme telaşını yaşayan hem oyuncular hem de teknik ekip yoğun bir şekilde çalışıyor.

Yargı dizisinin bu kadar iyi olmasının altında yatan senaryo dışında bir gerçek daha var! 7

Mehmet Yılmaz Ak, bu yoğunluğu rol arkadaşı ve şarkıcı Uğur Aslan’ın gösterisi öncesinde kameralara şu sözlerle anlattı: “Diziden başka bir şey yapamıyoruz. Dizi çok güzel gidiyor. Dizi yoğun olduğu için başka sosyal bir şeyimiz olmuyor. Evden işe, işten eve, bu haldeyiz şu anda…”

Yargı dizisinin bu kadar başarılı olmasında Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan senaryo ne kadar etkili ise, oyuncuların bu senaryodaki karakterlere hayat vermek için ortaya koydukları çaba da bir o kadar önemli…