Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un benzerliği şoke etti! İkiz gibiler!

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un benzerliği şoke etti! İkiz gibiler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Savaşçı dizisinde birlikte oynarken tanışıp aşık olan ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, uzun süredir mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Çift, geçtiğimiz günlerde evlenme kararı almıştı. Aileleri ve sevdikleri ile birlikte küçük bir törenle İzmir’de nişanlandılar.

Yıldız Çağrı Atiksoy, şu sıralar Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman’da Malhun Hatun karakterine hayat veriyor, Çağatay Ulusoy ise Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Çağatay’ı oynuyor. İki başarılı isim, mutlulukları ile de göz dolduruyorlar.

Atiksoy ve Oktay’ın yaz aylarında nikah masasına oturmaları bekleniyor. Sezon sonunda dizilerinin tatile girmesinin ardından çiftin düğünlerini yapacağı konuşulmakta.

Bu arada geçtiğimiz günlerde evde yapılan mütevazi nişan töreninden fotoğraflar da sosyal medyayı süslemişti. Yıldız Çağrı Atiksoy, nişan töreninin hayalindeki gibi gerçekleştiğini belirterek pek çok fotoğraf paylaşmıştı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un benzerliği şoke etti! İkiz gibiler! 29

Ünlü çiftin törenleri, hayranları tarafından da sosyal medyadan merakla takip edildi. Bu arada Yıldız Çağrı Atiksoy’un yaptığı bir paylaşım ise hem çok şaşırttı hem de çok güldürdü!

Zira iki oyuncunun yanyana poz veren annelerinin benzerliği “Kardeş gibi!” sözleriyle karşılanmakta! Adeta ikiz gibi görünen annelerinin bu benzerliğine, Yıldız Çağrı Atiksoy da esprili bir not düşmüş!

Yıldız Çağrı Atiksoy’un nişan törenlerinde çekilen fotoğrafta Berk Oktay’ın annesi Sevim Oktay ile kendi annesi Yeşim Atiksoy’un fotoğrafları aşağıda… Yıldız Çağrı Atiksoy paylaşımına, ‘İnşallah kardeş değilsinizdir’ sözleriyle kahkaha attırdı..

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un benzerliği şoke etti! İkiz gibiler! 30