Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin dün akşam yayınlanan bölümü resmen izleyicinin iştahını açtı!..

Yargı dizisinin dün akşam yayınlanan bölümü resmen izleyicinin iştahını açtı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Kanal D’nin Yargı dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle yine ekranlara damga vurdu.

İlk bölümünden bu yana tansiyonun hiç düşmediği dizi iki haftalık zorunlu bir ara vermişti. İzleyici de iki hafta boyunca büyük bir heyecanla yeni bölümü bekledi. Bekleyiş dün akşam sona erdi ve Yargı , izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Baş rollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı, Mehmet Yılmaz Ak, Nergis Öztürk, Uğur Polat, Uğur Aslan gibi usta oyuncuların eşlik ettiği Yargı dizisinin iki haftalık aradan sonra dönüşü muhteşem oldu.

Senaryosunu Sema Erganekon’un kaleme aldığı Yargı, sürükleyici hikayesiyle izleyicide devamlı merak uyandırıyor. Dün akşam yayınlanan bölümün hikayesindeki bir detay ise izleyicinin adeta iştahını açtı.

Dizide Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı ‘Savcı Ilgaz’ karakteriyle, Pınar Deniz’in canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ karakterinin flash back (geçmişe dönüş) ile hatırladığı’ tavuklu pilav’ sahnesi, izleyicinin canını da tavuklu pilav istetti.

Yargı dizisinin dün akşam yayınlanan bölümü resmen izleyicinin iştahını açtı!.. 8

Sema Erganekon, instagram hesabında izleyicilerden gelen tavuklu pilav fotoğraflarını paylaştı. Canı tavuklu pilav çeken izleyiciler pazartesi menüsünü daha Yargı’yı izlerken belirlemiş oldu.

Yargı’nın dün akşam yayınlanan bölümünde Savcı Ilgaz ile Avukat Ceylin arasında duygusal dakikalar yaşandı. Tavuklu pilav yemeği de bu anların simgesi olarak ekranlara geldi.

Ceylin’in hapishaneye girmesiyle ayrı düşen ikili farklı farklı zamanlarda önlerine gelen tavuklu pilav yemeği ile geçmişte birlikte yaşadıkları bir anı hatırlayarak duygulandılar.

Yargı dizisinin dün akşam yayınlanan bölümü resmen izleyicinin iştahını açtı!.. 9

15. bölümü ile ekranlara yayınlanan Yargı’da dün akşam aynı zamanda yeni bir dönem de başladı. Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Savcı Ilgaz, sevdiği kadını savunabilmek için görevinden istifa etmeye karar verdi.

İzleyici daha şimdiden dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünü heyecanla beklemeye başladı.