Ana sayfa Dizi Fragmanları Alina Boz ve Burak Deniz’i bir araya getiren Maraşlı bu akşamdan itibaren yeniden ekranda!

Alina Boz ve Burak Deniz’i bir araya getiren Maraşlı bu akşamdan itibaren yeniden ekranda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Maraşlı dizisini özleyenlere, kaçıranlara, yeniden izlemek isteyenler bu akşam ekran başında olacak. Zira yayınlandığı dönem çok sevilen Maraşlı dizisi ilk bölümünden itibaren bu akşam yeniden yayınlanmaya başlayacak.

ATV’de yayınlandığı dönem izleyici tarafından çok sevilen ancak reyting kurbanı olarak final yapan Maraşlı dizisi hala hafızalarda. Başrollerinde yer alan Burak Deniz ve Alina Boz’un kariyerinde büyük bir çıkış yapmasını sağlayan Maraşlı dizisi özleyen hayranları için yeniden ekrana geliyor.

Maraşlı dizisi bugünden itibaren hafta içi her akşam saat 22:20’de A2 kanalında yayınlanacak. Böylece Maraşlı dizisini özleyenler hasret giderme fırsatı bulacak. Bu haber elbette Maraşlı dizisinin hayranları arasında sevinç yarattı.

Alina Boz ve Burak Deniz’i bir araya getiren Maraşlı bu akşamdan itibaren yeniden ekranda! 9

TIMS&B Productions tarafından ATV için çekilen Maraşlı dizisi yayınlandığı dönem çok sevilmişti. Özellikle başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz’in canlandırdığı Mahur ve Celal karakterleriyle ekranın en sevilen dizi çiftlerinden biri olmuştu.

Ancak Maraşlı dizisi reyting kurbanı oldu ve temmuz ayında yayınlanan 26. bölümüyle final yaptı. Final bölümüyle iyi bir reyting alan dizi için hayranları hala ilgisizliğe kurban gittiğini söylüyor. İzleyiciye göre yapım şirketi diziye hiç önem vermemiş, yeterince tanıtım yapmamıştı.

Halen yurt dışında bazı ülkelerde yayınlanmaya devam eden ve senaryosun Ethem Özışık ile Ercan Uğur tarafından kaleme alınan Maraşlı dizisinin konusu şöyleydi:

Özel Kuvvetler’den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.