Ana sayfa Dizi Haberleri Ezel’in senaristinden yeni bir dizi geliyor! Hem de dünya starı bir oyuncuyla!

Ezel’in senaristinden yeni bir dizi geliyor! Hem de dünya starı bir oyuncuyla!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Türk dizi dünyasının unutulmaz yapımlarından birisi olan Ezel, hala hafızalarda. Monte Kristo Kontu’nda uyarlanarak dizi haline getirilen Ezel, Türk dizi sektöründe bir dönüm noktası olmuştu. Bu başarılı dizinin senaristi Kerem Deren’den şimdi yepyeni bir proje geliyor. Dizide dünya çapında tanınan bir oyuncumuz başrolde yer alacak.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği Ezel dizisi 2009 yılında tek bir sezon olarak yayınlanmıştı. Dizinin çok güçlü olan oyuncu kadrosu Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer gibi başarılı isimlerden oluşuyordu.

Ezel’in unutulmaz hikayesi ise senarist Kerem Deren tarafından yazılmıştı. Kerem Deren şimdi yine çok büyük bir projeyi ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kerem Deren, ağustos ayında Türk izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Disney Plus için çekilecek ve başrolünde Can Yaman’ın yer aldığı dizinin senaryosunu yazıyor. Dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.

Ezel’in senaristinden yeni bir dizi geliyor! Hem de dünya starı bir oyuncuyla! 7

Yeni diziyle ilgili henüz ayrıntılı bir bilgi yok. Dizi bir yıldır yurt dışında çalışan Can Yaman’ı da uzun bir aradan sonra yeniden Türk izleyiciyle buluşturacak bir yapım olacak.

Türkiye’de rol aldığı Erkenci Kuş, Dolunay ve Bay Yanlış dizileri sayesinde özellikle İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu gelen dizi teklifi üzerine yaklaşık bir yıl önce bu ülkeye yerleşmişti. Can Yaman’ın İtalya’ya gidiş amacı Sandokan isimli dizide başrol oynamaktı. Ancak pandemi patlayınca Sandokan’ın çekimi rafa kalktı.

Disney Plus Türkiye’den ilk anlaşmasını Engin Akyürek ile yapmıştı. Engin Akyürek’in hem başrolünde yer aldığı hem de hikayesini yazdığı dizi Kaçış’ın çekimleri halen Gaziantep’te devam ediyor. Dijital platform için çekilecek bir başka dizide ise Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı anlatılacak. Dizide Atatürk’ü Aras Bulut İynemli canlandıracak.