Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin farklı ülkelerde insanları ne kadar etkilediğini Başak Gümülcinelioğlu bizzat yaşadı!

Yargı dizisinin farklı ülkelerde insanları ne kadar etkilediğini Başak Gümülcinelioğlu bizzat yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, Kanal D ekranında muhteşem bir başarı yakalayan Yargı dizisinde Neva karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, performansı ile göz doldururken, dizinin başarısına da önemli katkılarda bulundu.

Yargı dizisi sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde yayınlandı ve çok güçlü izlenme oranlarına ulaştı. Sosyal medyada da etkili olan Yargı dizisinin yeni sezonunu da izleyiciler merakla bekliyor. Dizinin dünya çapında büyük başarı yakalamasının altında elbette ki, hikayenin önemi büyük.

Başak Gümülcinelioğlu da bir yurt dışı seyahatinde başından geçen bir olayı anlattı ve bu durum Türk dizilerinin faklı ülkelerdeki toplulukları ne kadar çok etkilediğine bir örnek olarak kayıtlara geçti.

ABD’nin Los Angeles kentinde Über taksi hizmetini kullanan Başak Gümülcinelioğlu, Kosta Rikalı birisi ile tanıştığını ve Türk olduğunu öğrenince de kendisine izledikleri Türk dizisinden bahsettiğini söyledi.

Secrets Family ismiyle ABD’de yayınlanan Yargı dizisinin evliliklerini kurtardığını söyleyen Kosta Rikalı kişi ile yaptığı sohbeti aktaran oyuncu, güzel bir tesadüf yaşadığından bahsetti.

Über sürücüsünün kendisini diziden önce tanımaması, sonra kendisini tanıtması ile de unutulmaz bir anı yaşadığını söyleyen Başak Gümülcinelioğlu, bu anısı ile aslında Türk dizilerinin dünyanın farklı kültürlerindeki insanları ne kadar derinden etkilediğinin de bir örneğini yaşamış oldu.

Sosyal medyada da ünlü oyuncunun bu sözleri hayranlar arasında farklı yorumlarla paylaşılıyor.