Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin iki yıldızının hayvan sevgisi hayranlarını mest ediyor!..

Yargı dizisinin iki yıldızının hayvan sevgisi hayranlarını mest ediyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Etkili hikayesi ve güçlü oyunculuk performanslarıyla milyonları ekran başına toplamayı başaran Yargı dizisi oyuncularına da şöhret kapılarını açtı.

Güzel oyuncu Pınar Deniz, Yargı dizisi ile kariyerinde sıçrama yaşadı. Dizide başarıyla canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteriyle çok daha tanınır hale gelen oyuncu için Yargı dizisi aynı zamanda yeni reklam anlaşmalarının kapısını da araladı.

Yargı dizisinde ‘Savcı Pars’ karakteriyle izlediğimiz oyuncu Mehmet Yılmaz Ak da aynı Pınar Deniz gibi, daha önce pek çok projede çeşitli rolleri başarıyla canlandırmış olmasına rağmen Yargı dizisi ile çok daha geniş bir kitle tarafından tanındı. Mehmet Yılmaz Ak, savcı rolünü o kadar güzel canlandırıyor ki, gerçek savcılardan dahi övgü dolu yorumlar alıyor.

Yargı dizisinin iki ünlü oyuncusu Pınar Deniz ve Mehmet Yılmaz Ak aynı zamanda hayvan sevgileriyle de tanınıyor. Pınar Deniz’in instagram hesabından köpeğiyle yaptığı son paylaşımı hayranlarını mest etti.

Yargı dizisinin iki yıldızının hayvan sevgisi hayranlarını mest ediyor!.. 9

Arabasında köpeğiyle seyahat ederken pozlarını paylaşan oyuncu fotoğraflara, ‘Anasının kuzusu’ notunu düştü. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yargı dizisinin iki yıldızının hayvan sevgisi hayranlarını mest ediyor!.. 10

Mehmet Yılmaz Ak ise bir kediyle verdiği pozu instagram hesabından yayınladı. Oyuncunun paylaşımına takipçileri tarafından, ‘Çok güzel poz’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Yargı dizisinin iki yıldızının hayvan sevgisi hayranlarını mest ediyor!.. 11