Ana sayfa Sinema Aşk Taktikleri’nin başarısının sırrını başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız açıkladı!

Aşk Taktikleri’nin başarısının sırrını başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız açıkladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı Aşk Taktikleri filmi Netflix’te yayına gireli oldukça uzun zaman oldu. Yayına girdiği an sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük olay yaratan filmin başarısının sırrını Şükrü Özyıldız açıkladı.

Aşk Taktikleri filmi 11 Şubat Cuma günü Netflix’te vizyona girdi. Film yayınlanır yayınlanmaz çok büyük başarılara imza attı. Aşk Taktikleri, birkaç gün içinde Neflix’in yayınlandığı 60 ülkeden en çok izlenen ilk 10 program arasına girdi. Filmin sosyal medyadaki etkileşim başarısı da izlenme oranlarının artmasını sağladı.

Aşk Taktikleri filminin Netflix’te en çok izlenen içerik olduğu ise rakamlara yansıdı. 14 Şubat ile 20 Şubat tarihleri arasında 16 milyon 860 bin saat izlenen Aşk Taktikleri, Netflix’te bir numaraya yükseldi. Peki Aşk Taktikleri’nin bu kadar başarılı olmasının sırrı ne? Bu sırrı başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız verdi.

Aşk Taktikleri’nin başarısının sırrını başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız açıkladı! 7

Verdiği bir röportajda Aşk Taktikleri’nin başarısıyla ilgili açıklamada bulunan Şükrü Özyıldız şunları söyledi: “Set çok keyifliydi. Zaten kamera arkası eğlenceli olduğu için bu kadar ses getirdi. Tadından yenmiyor tabii. Çekimlerde hep mutlu ve umutluydum.” Yani ekibin uyumu Aşk Taktikleri’nde başarıyı da beraberinde getirdi.

Aşk Taktikleri’nin bu başarısının bir sırrı da elbette Demet Özdemir. Ünlü oyuncu dünya çapında milyonlarca hayrana sahip ve hayranları Demet Özdemir’in her projesini çok yakından takip ediyor.
Bu da Netflix gibi uluslararası bir platformda bir Türk yıldızın ne kadar önemli başarılar elde edebileceğinin kanıtı olarak dikkatleri çekiyor.

Bu arada filmin ikincisi de geliyor. Lanistar Medya’nın hazırlıkları sürdürdüğü Aşk Taktikleri 2 isimli filmin çkimlerinin de yaz aylarında yapılaması planlanıyor. Tüm dünyada ses getiren projenin ikincisinin de hikayesini Pelin Karamehmetoğlu yazıyor