Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinin yeni bölümünde yeni bir sürprize hazır olun!

Yargı dizisinin yeni bölümünde yeni bir sürprize hazır olun!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’ ekrana gelen yeni bölümüyle yine zirveye oturdu. Dizinin ekrana gelen 16’ıncı bölümü hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birincilik elde etti. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisi yine zirvede yer almanın mutluluğunu yaşadı.

Survivor 2022 yarışmasının başlaması nedeniyle Cumartesi ve pazar akşamları reyting tablosunda değişimler yaşandı. Survivor en çok izlenen ilk iki program arasına girdi. Yargı dizisi iki kategoride zirveyi kaptırmadı. Teşkilat’ın tüm kişilerde birinci olmasının yanı sıra diğer kategorilerde üçüncülüğe gerilemesi dikkat çekti. Yargı dizisi yaşanan bu büyük rekabette iyi bir pozisyonda yer almaya devam ediyor.

Dizi, ekrana gelen 16’ıncı bölümüyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Dizi, bölüm etiketleri olan #Yargı ve #SonArzum ile hem Türkiye hem de Dünya listesinde tüm gece boyunca TT’de yer aldı. Karakterlerinde TT listesinde yer aldığı dizi için 100 binin üzerinde tweet atılırken, sosyal medyada 5 milyon erişim elde edildi.

Yargı dizisinin yeni bölümünde yeni bir sürprize hazır olun! 7

Yargı’nın yeni bölümünden sürpriz sahne… Yargı’nın dün akşam ekranlara gelen 16’ıncı bölümünün ardından yeni bölümden sürpriz bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Romantik anların yaşandığı sahnede Ilgaz ile Ceylin ilk kez öpüşürken haftalardır beklenen bu yakınlaşma, Pazar akşamının iple çekilmesine sebep oldu.

İşte Yargı 17. bölümden ilk fragman:

‘Yargı’ yeni bölümleriyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.