Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler ve Kardeşlerim dizisinin senaristinden bomba gibi yeni dizi!

Kırgın Çiçekler ve Kardeşlerim dizisinin senaristinden bomba gibi yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Kırgın Çiçekler dizisi, çok başarılı bir iş olarak dizi tarihinde yerini aldı… Birçok izleyici için efsane olarak nitelendirilen dizi, genç isimleri de sektöre kazandırdı. Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Aleyna Solaker, Hazar Motan, Nil Keser, İpek Karapınar, Çağla Irmak gibi genç oyuncuların izleyiciler tarafından fark edilmesini sağlayan yapım Kırgın Çiçekler oldu.

Dünyanın farklı ülkelerinde de yayınlanan ve 2016 yılı ile 2018 yılları arasında yayınlanan dizi toplam 113 bölüm devam etti. Kırgın Çiçekler dizisinin bu kadar başarılı bir konsept olarak izleyicilerin beğenisini kazanmasının altında senarist Burcu Över’in başarılı hikaye düzeni de yatıyor…

Burcu Över, diziye başlayan ve ilk 50 bölüm senaryosunu yazan senarist olarak kendi ismini de parlattı. Kırgın Çiçekler’in ardından atv’de yayınlanan Aşk ve Mavi isimli dizinin de senaryosunu yazan Burcu Över, ardından da Aşk Ağlatır ve Sevgili Geçmiş isimli diziler için çalıştı.

Son dönemde Kardeşlerim isimli dizinin ilk sezonunda senaryoyu yazan isim olarak öne çıkan Burcu Över, bu projede de büyük başarıya ulaştı. Dram yapımlarında çok başarılı bir hikaye örgüsü oluşturan Burcu Över, şimdi Kırgın Çiçekler ve Kardeşlerim referansı ile Masum ve Güzel isimli yeni dizinin senaryosunu yazıyor.

Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizinin Kanal D ekranında yayınlanması planlanıyor ve yapımcılığını da Avşar Film üstlendi.